ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 April, 2022 - 21:43

Categories: 

Ιμπαγάσα: «Καθαρό φάουλ στο πρώτο γκολ της Ξάνθης»

Στην εχθρική διαιτησία του Καβαλιώτη ρέφερι Τσιαρά εστίασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα τους λόγους της ήττας του Ολυμπιακού Β’ στα Πηγάδια από την Ξάνθη με 2-1. Ο «Κάνιο» τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι είχαν καλή απόδοση και άξιζαν μόνο τη νίκη ενώ υποστήριξε ότι στο πρώτο γκολ των Ακριτών υπάρχει καθαρό φάουλ.

 

 

 

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από την ήττα, σήμερα δεν έπρεπε να χάσουμε γιατί ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Δεχόμαστε το πρώτο γκολ από ένα καθαρό φάουλ υπέρ μας που ο διαιτητής δεν το έχει καταλογίσει, παρόλα αυτά η ομάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της.

 

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση όλων των παιδιών και αυτών που ήρθαν από την πρώτη ομάδα. Υπάρχει πίκρα γιατί αξίζαμε μόνο τη νίκη, ούτε καν την ισοπαλία. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να προλάβουμε να ξεκουραστούμε γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο».