ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 August, 2022 - 20:41

Categories: 

Κέρδισε την ματσάρα της Βρέμης κι έκανε σεφτέ η Άιντραχτ

Μετά από ένα… χορταστικό παιχνίδι στο «Βέζερ στάντιον», με το οποίο έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε με 4-3 της Βέρντερ Βρέμης και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Γκέτσε άνοιξε λογαριασμό ξανά στα γερμανικά γήπεδα μετά το 2019, όταν είχε σκοράρει και τότε εναντίον των «πράσινων»- κάνοντας το 0-1 για τους «αετούς» μόλις στο 2’ με σουτ από τα 18 μέτρα.

 

Η Βέρντερ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να σκοράρει σχετικά άμεσα όχι μια αλλά δύο φορές! Με τον -άλλοτε παίκτη της Άιντραχτ- Γιούνγκ να ισοφαρίζει στο 14’ και τον Μπιτενκούρ να κάνει το 2-1 τρία λεπτά μετά, με ωραία κεφαλιά…

Η ομάδα της Φρανκφούρτης ισοφάρισε με τον Καμάντα στο 19ο λεπτό, αλλά το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ του Μουανί. Ωστόσο, λίγο μετά το ημίωρο, οι ρόλοι… αντιστράφηκαν με το τέρμα του δεύτερου να είναι κανονικό και το 2-2 γεγονός.

Μάλιστα, η Άιντραχτ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη, αφού η ωραία πάσα του Ρόντε έβγαλε τον Λίντστρομ απέναντι στον Παβλένκα, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-3, στο 39’!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, σκοράροντας τρία λεπτά μετά την επανέναρξη του αγώνα. Αυτή την φορά με τον Σο, μετά την δεύτερη ασίστ του Καμάντα στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να «επιστρέψουν» ξανά, αφού Μπουχάναν και Ντουκς σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους στο 71’ και στο 75’ αντίστοιχα.

Με το πέναλτι που έκανε ο Εντικά στον Ντουξ και καταλογίστηκε με τη χρήση VAR στις καθυστερήσεις να μετουσιώνεται μεν σε γκολ από τον Φίλκρουγκ, που έστειλε τον Τραπ στην απέναντι γωνία, αλλά το 3-4 να διατηρείται μέχρι τέλους.

Παρά το παραλίγο αυτογκολ του Τούτα στο… 96ο λεπτό, που σταμάτησε στο δοκάρι του Τραπ και οδήγησε τη Βέρντερ στην πρωτη της φετινή ήττα στη Bundesliga.