ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 August, 2022 - 23:48

Categories: 

Κόλλησε στο 1-1 η Γιουβέντους με την Ρόμα

Την... έκανε στη Γιουβέντους η Ρόμα! Η ομάδα του Αλέγκρι βρήκε γρήγορο γκολ με φαουλάρα του Βλάχοβιτς, έφτιαξε ένα τσουβάλι φάσεις και ήταν συνολικά ανώτερη, αλλά οι τζαλορόσι κατάφεραν να... κλέψουν τον βαθμό (1-1) σκοράροντας σε μία από τις λιγοστές ευκαιρίες τους στο δεύτερο μέρος με τον Έιμπραχαμ μετά από ασίστ του Ντιμπάλα που επέστρεψε στο Τορίνο για πρώτη φορά ως αντίπαλος!

Δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Γιουβέντους, στους 7 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές η Ρόμα.

 

 

 

 

Καλύτερο ξεκίνημα δεν φανταζόταν η Γιουβέντους η οποία στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού κέρδισε φάουλ, με τον Βλάχοβιτς στο 2’ να ανοίγει το σκορ με καταπληκτική εκτέλεση που άφησε άγαλμα τον Πατρίσιο! Στην συνέχεια η Γηραιά Κυρία απειλούσε συνεχώς, με την Ρόμα να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

 

Γενικότερα το ματς είχε πολύ ένταση και νεύρα με τους πρώην συμπαίκτες του Πάουλο Ντιμπάλα να τον… υποδέχονται με αρκετές κλωτσιές. Στο 16’ η Γιουβέντους είχε μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Μιρέτι έκανε κούρσα, έδωσε στον Κουαδράδο και εκείνος σούταρε από τη μικρή περιοχή. Ωστόσο, ο Ρουί Πατρίσιο… δεν τους έκανε τη χάρη με μια καταπληκτική επέμβαση.

Στο 25ο λεπτό η ομάδα του Αλέγκρι πέτυχε ακόμη ένα πανέμορφο τέρμα, όταν Βλάχοβιτς άνοιξε στον Κουαδράδο ο οποίος έστρωσε στον Λοκατέλι και αυτός με απίθανο πλασέ στην κίνηση, άφησε ξανά άγαλμα τον Πατρίσιο. Ο ρέφερι ένα λεπτό αργότερα συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε το γκολ σωστά, αφού ο Βλάχοβιτς έκανε χέρι στην αρχή της φάσης.

 

Μέχρι το σφύριγμα του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι, η Γιουβέντους απειλούσε κυρίως αλλά δεν βρήκε δεύτερο γκολ και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με παρόμοιο ρυθμό, με τη Γιουβέντους να είναι κυρίαρχη και να απειλεί συνεχώς την εστία του Ρουί Πατρίσιο.

Η Ρόμα έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και γινόταν απειλητική μόνο στις στατικές φάσεις, όπου εκεί βρήκε και το γκολ της ισοφάρισης. Στο 69’ οι Ρωμαίοι κέρδισαν κόρνερ και ο Τάμι Έιμπραχαμ με ωραία καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1, ύστερα από φοβερή ασίστ με ψαλιδάκι του Πάουλο Ντιμπάλα.

 

Στην συνέχεια οι δυο προπονητές έκαναν μαζεμένες αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, με τη Γιουβέντους ωστόσο να ψάχνει το δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά δεν ήρθε. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να φεύγουν ισόπαλες, για την 3η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.