ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 June, 2022 - 20:55

Categories: 

Μάρτιν: «Ξέρουμε τί σημαίνει ο τίτλος για την ομάδα!»

 

Απολαυστικός, εντυπωσιακός, αλλά και το κυριότερο συγκεντρωμένος και αποφασιστικός ήταν ο Ολυμπιακός στην ημιτελική σειρά κόντρα στον Προμηθέα φτάνοντας με εμφατικό τρόπο στην πρόκριση στους τελικούς με τρεις «κατοστάρες» και πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Λάρισα.

Ο Χασάν Μάρτιν, που αποτελεί έναν από τους βασικούς συντελεστές της φετιν΄ςη εκπληκτικής πορείας των «ερυθρόλευκων» μίλησε στο «Τζάμπολ» της ΕΡΤ3 και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ομάδα του είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους.

Επιπλέον, μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Κώστα Σλούκα, ενώ αποκάλυψε πως με τον δεύτερο, τσακώνεται συνεχώς στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του Ολυμπιακού:

Για τη σειρά με τον Προμηθέα: «Είναι μία καλή ομάδα, δεν την υποτιμήσαμε, παίξαμε το παιχνίδι μας και ήμασταν σοβαροί».

Για τους επερχόμενους τελικούς: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Ξέρουμε τι σημαίνει ο τίτλος για την ομάδα, την πόλη, τους Έλληνες παίκτες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Συζητάμε γι’ αυτό από τον Οκτώβριο, όλη τη σεζόν. Ξέρω τι σημαίνει για την ομάδα, δεν ήμασταν στην λίγκα, επιστρέψαμε και είναι μεγάλη υπόθεση να είμαστε πρωταθλητές.

Είμαστε προφανώς το φαβορί, είναι διαφορετικό από την Ευρωλίγκα, o Παναθηναϊκός είναι καλός. Το κοινό μας θα είναι και πάλι τρελό, πρέπει να το διαχειριστούμε και να είμαστε σοβαροί. Είμαστε το φαβορί, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.»

Για τα στοιχεία που χρειάζονται στους Τελικούς: «Δεν είναι θέμα τακτικής, είναι πάθος, ενέργεια. Είναι ότι παίζεις για τον Πειραιά. Δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό. Πρέπει να παίζεις με φλόγα. Έτσι πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, μπορεί να γίνουν επικίνδυνοι».

Για τον Μπαρτζώκα: «Είναι πολύ καλός, κρατάει τον λόγο του, χωρίς να υπολογίζει άλλες φωνές. Είναι βασικός λόγος για την επιτυχία μας. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι μαζί του».

Για τον Φαλ: «Παίζει διαφορετικά, μου αρέσει η σχέση μας εκτός παρκέ, μιλάμε πολύ για τις ανάγκες μας στο γήπεδο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Για τον Σλούκα: «Ο Σλούκας είναι ο άνθρωπός μου, αλλά πάντα τσακωνόμαστε στις προπονήσεις, μισούμε ο ένας τον άλλον στις προπονήσεις. Αλλά στο παιχνίδι, συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, μου το κάνει πιο εύκολο. Είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ, που είχα ποτέ»

Για τις φιλοδοξίες του: «Αν πάρουμε το πρωτάθλημα φέτος, θα είμαι ικανοποιημένος, με νοιάζει η ομάδα πιο πολύ από εμένα. Δεν έχω τελειώσει την δουλειά μου ακόμα. Θέλω κι άλλα Final Fours και τρόπαια. Θέλω να είμαι μέρος μίας ομάδας που κερδίζει, γιατί αυτή η σεζόν δεν είναι δεδομένη για όλους. Είμαι χαρούμενος με τα όσα καταφέραμε φέτος.»