ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2022 - 19:58

Categories: 

Μαρινάκης: «Είναι το πάθος μου, ταβάνι μας ο ουρανός!»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο το βράδυ της Κυριακής μετά την επίτευξη της ιστορικής ανόδου της Νότιγχαμ Φόρεστ στα «σαλόνια» της PremierLeague μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, γνωρίζοντα ςτην αποθέωση από τους ένθερμους φίλους του αγγλικού συλλόγου.

Απευθυνόμενος σε αυτούς, τους τόνισε τα εξής: «Για εμένα, από την πρώτη στιγμή, δεν ήταν μια επένδυση. Είναι το πάθος μου για το ποδόσφαιρο, για όλο αυτό το κοινό, για όλους τους ανθρώπους του Νότιγχαμ, για τους οπαδούς μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό και οι οποίοι ήθελαν να δουν την ομάδα εκεί που ανήκει. Αυτή η ομάδα ανήκει στην Premier League. Και αυτό για το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα δώσουμε όλη την ώθηση στον Στιβ (Κούπερ) και το επιτελείο του για τη νέα σεζόν, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε, όχι μόνο να διατηρήσουμε τη θέση μας στην Premier League, αλλά και να αποδώσουμε καλά. Διότι ταβάνι μας είναι ο ουρανός. Και στη ζωή μου, σε οτιδήποτε καταπιάστηκα, πάντα ήθελα να είμαι στην κορυφή. Είναι κάτι που μπορεί να φαντάζει δύσκολο σήμερα, αλλά θα είναι ευκολότερο όσο περνούν τα χρόνια».

 

Σε ερώτηση για το πόσο σύντομα πιστεύει ότι θα γυρίσουν σε αυτό το μπαλκόνι ως πρωταθλητές στην Premie League, απάντησε: «Αυτό θα είναι φανταστικό, θα είναι καταπληκτικό για τον κόσμο, αλλά θα ήθελα να σημειώσω κάτι άλλο. Έρχομαι από την Ελλάδα και ξέρετε, η Ελλάδα έχει πολύ μεγάλη ιστορία, στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία και όλοι ζούμε με αυτή την ιστορία. Αλλά μερικές φορές δεν βλέπεις το μέλλον, επειδή μιλάς για το παρελθόν. Τώρα, πρέπει να χαράξουμε μια γραμμή και να γράψουμε νέα ιστορία για αυτόν τον σύλλογο. Επειδή ο Μπράιαν Κλαφ έκανε πολλά για αυτό το κλαμπ, πολύ μεγάλες επιτυχίες. Αλλά τώρα, 40 χρόνια μετά, ο Στιβ Κούπερ έκανε παρεμφερές ή και ακόμη μεγαλύτερο, εάν υπολογίσουμε τις συνθήκες, αλλά και πόσο ανταγωνιστικό έχει γίνει το ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σεβόμαστε την ιστορία μας, αλλά τώρα είναι η ώρα να γράψουμε νέα ιστορία, ακόμη πιο λαμπρή. Φυσικά, πολλά εξαρτώνται και από εσάς. Να συνεχίσετε να δείχνετε την καταπληκτική σας υποστήριξη στα χρόνια που έρχονται, να είστε δίπλα στην ομάδα και σας υπόσχομαι ότι θα δείτε πολλές νίκες και τρόπαια να έρχονται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στιβ Κούπερ και την ομάδα του, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το μάνατζμεντ, τον Ντέι, τον Κούλη, τον Γιάννη και φυσικά θέλω να συγχαρώ επίσης τον γιο μου, Μιλτιάδη, καθώς από την αρχή της εφετινής σεζόν συμμετείχε στην ομάδα, κράτησε σωστά τις ισορροπίες και είδαμε μία υπέροχη ανατροπή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την εκπληκτική υποστήριξή σας».