ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 January, 2022 - 19:44

Categories: 

Μαρτίνς: «Δεν μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία»

 

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα πλέον για την τέλεση του «παρθενικού» επίσημου αγώνα για το 2022 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της 16ης εμβόλιμης αγωνιστικής τηε Super League (5/1, 19:30)

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να σχολιάζει την πανδημία, αλλά και τα μεταγραφικά θέματα!

Αναλυτικά όσα είπε o Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA για:

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Θα κρύβει δυσκολίες το παιχνίδι. Ελπίζω σε πολύ καλή παρουσία και νίκη, που είναι ο στόχος».

Για το τι θα ήθελε να βελτιώσει: «Υπάρχουν πράγματα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική λειτουργία. Δουλεύουμε πολύ καλά και προετοιμάζουμε πολύ καλά τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν πολλά να ζητήσω εκτός από την επιθετική λειτουργία. Στη διάρκεια της χρονιάς έχουμε άριστη οργάνωση, αφοσίωση και ισορροπία».

 

Για τους Μανωλά και Λοβέρα: «Με την έννοια του αγωνιστικού ρυθμού δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι όμως σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Σε πολύ καλό επίπεδο. Γενικότερα είναι ήδη έτοιμοι και μπορούν να προσφέρουν από την Τετάρτη κιόλας».

Για τις μεταγραφές: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα που έχουμε. Είναι μία ομάδα πλήρης. Ωστόσο η αγορά είναι ανοιχτή, οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προτάσεις θα έρθουν στο γραφείο του προέδρου για αγορές, πωλήσεις και αποχωρήσεις. Θα αντιδράσουμε εάν κάτι συμβεί (μεταγραφικά)».

Για το Κόπα Άφρικα και την πανδημία: «Τον έλεγχο δεν τον έχουμε ποτέ. Να παίρνουμε τα μέτρα ασφάλειας και να είμαστε προσεκτικοί. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως έχουμε τον έλεγχο».