ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2022 - 22:06

Categories: 

Μαρτίνς: «Πήραμε αυτό που θέλαμε»

 

Ανακουφισμένος από την επάνοδο του Ολυμπιακού στις νίκες, παρουσιάστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το άνετο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Με τον Πορτογάλο τεχνικό να στέκεται στην ανάγκη οι «ερυθρόλευκοι να φτάνουν στις επιτυχίες.

Παράλληλα, ο 52χρονος προπονητής μίλησε για την συμμετοχή των νέων παιδιών και στα υπόλοιπα ματς, εξαιτίας και των απουσιών, ενώ τόνισε ότι ακόμα και αν η ομάδα του δεν απειλήθηκε, θα μπορούσε να κάνει νωρίτερα το 2-0 για να το «καθαρίσει» νωρίτερα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της Nova:

«Παίξαμε με σιγουριά κάναμε αυτό που έπρεπε, πετύχαμε νωρίς γκολ κάτι που θέλαμε να κάνουμε αλλά αν μπορούσαμε να βάλουμε ακόμα ένα γρήγορα το πλάνο θα ήταν διαφορετικό.

Μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδια που δεν είχαμε κερδίσει, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για εμάς, πήραμε αυτό που θέλαμε για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Το σημαντικό για εμάς είναι η νίκη σήμερα γιατί είμαστε Ολυμπιακός. Είναι πιθανότητα το να παίξουν ξανά οι νεαροί αφού έχουμε αρκετές απουσίες και θέλουμε βοήθεια».