ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

12 February, 2022 - 21:45

Categories: 

Ματσάρα με τα όλα της στην Τρίπολη!

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Ιωνικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 23η αγωνιστική της Super League Interwetten , με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με 2-3 πετυχαίνοντας μια μεγάλη ανατροπή μετά το 60’ έχοντας κορυφαίο τον Λένις που κέρδισε πέναλτυ και βρήκε δίχτυα. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και βρήκαν γκολ μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Σίτο από αριστερά γύρισε στον άξονα για τον Ριέρα ο οποίος έκανε τη πάσα μέσα στην περιοχή και ο Καπίγια με προβολή άνοιξε το σκορ (1-0) για τους Αρκάδες. Ο Αστέρας μετά το γρήγορο γκολ δεν σταμάτησε  την σκληρή του πίεση και έχασε 3 ακόμα ευκαιρίες μέχρι το πρώτο δεκαπεντάλεπτο. Στο 10ο λεπτό ο Χουτεσιώτης απομάκρυνε με δυσκολία το σουτ του Σόνι. Ο Σίτο , 1 λεπτό αργότερα σούταρε άουτ και στο 13ο λεπτό ο Καπίγια έστειλε τη μπάλα άουτ από ευνοϊκή θέση. Μετά από ένα 30λεπτο δίχως κάποια καλή στιγμή , ο Ρομαό δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του Ιωνικού στο πρώτο 45λεπτο με την κεφαλιά του να περνάει λίγο έξω απ’ την εστία του Τσιφτσή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. 

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου , ο Ιωνικός βγήκε μπροστά ανέβασε ρυθμούς και στο 61ο λεπτό κέρδισε πέναλτι ύστερα από την ανατροπή του Καστάνιο πάνω στον Λένις. Ο Ισπανός στόπερ του Αστέρα ύστερα από έλεγχο στο VAR αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Άοσμαν ανέλαβε την εκτέλεση και με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ιωνικό. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που ανέκτησαν λόγω της αποβολής του Καστάνιο και 67ο λεπτό έφτασαν στην ανατροπή με σκόρερ αυτή τη φορά τον Λένις (1-2). 

Οι Νικαιώτες βρήκαν και 3ο τέρμα στο 90+8 με τον Μάναλη. Ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την πίεση στου Αστέρα στο μισό γήπεδο (για να βρει την ισοφάριση) , πήρε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου και με την άμυνα των Αρκάδων να αγνοείται , συνέχισε , πέρασε και τον Τσιφτσή και έγραψε το 1-3. Στο 90+10 και συγκεκριμένα στη τελευταία φάση του αγώνα ο Αστέρας μείωσε σε 2-3 με τον Κρεσπί. 

 

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά τη σημερινή ήττα σοκ έμεινε στη 5η θέση με 32 βαθμούς και στο +1 από τον 6ο Παναθηναϊκό που υποδέχεται αύριο (13/2) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Λαμία. 

 

Απ’ την άλλη πλευρά η ομάδα του Δημήτρη Σπανού με αυτή τη σπουδαία νίκη-ανατροπή , σκαρφάλωσε στην 11η θέση της Super League με 21 βαθμούς και βρίσκεται στο +8 από τον προτελευταίο Ατρόμητο και στο +10 από τον ουραγό Απόλλων Σμύρνης. 

 

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Χριστόπουλος (81’ Τιλίκα), Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (81’ Ρεγκίς), Ριέρα (81’ Μπενίτο), Καπίγια (64’ Αντζουλάς), Σόνι.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας, Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Κιάκος (90' Καμπράλ), Ντάλσιο, Άοσμαν (85’ Πλατέλλας), Ματσούκας (73’ Γκοτσούλιας),  Λένις (73’ Βαλεριάνος), Μάντζης (90' Μάναλης).