ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 January, 2022 - 20:51

Categories: 

Ματσάρα Τσέλσι - Λίβερπουλ (2-2) με ... νικήτρια την ... Μάντσεστερ Σίτι

 

Χορταστικό σε θέαμα, γκολ και συγκινήσεις ήταν το ντέρμπι του Σταμφορτντ Μπριτζ ανάμεσα σε Τσέλσι ακι Λίβερπουλ το οποίο έληξε με 2-2

Η Λίβερπουλ των πολλών απουσιών (Γιούργεν Κλοπ, Άλισον, Ζοέλ Ματίπ και Ρομπέρτο Φιρμίνο ήταν εκτός λόγω κορονοϊού) μπήκε δυνατά με κάθε έννοια στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στα 15 δευτερόλεπτα ο Σαντιό Μανέ δέχθηκε κίτρινη κάρτα (η πιο γρήγορη από το 2006-2007 που καταγράφει χρόνους η Opta), αλλά ήταν και αυτή που έψαξε με καλύτερες πιθανότητες το γκολ. Στο 9' το βρήκε όταν ο Τρέβο Τσάλομπα έκανε τραγικό λάθος, ο Μανέ πήρε την μπάλα, απέφυγε τον Εντουάρ Μεντί και έγραψε το 1-0.

Η αντίδραση των πρωταθλητών Ευρώπης (που άφησαν εκτός αποστολής τον Ρομέλου Λουκάκου λόγω των προσφάτων δηλώσεών του) ήταν μηδαμινή. Θα αμυντικά κενά προοικονομούσαν περισσότερα γκολ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε δύο φορές σε θέση τετ α τετ με τον Μεντί, αλλά νικήθηκε και τις δύο από τον Σενεγαλέζο, έστω κι αν στη μία υπήρχε οφσάιντ.

 

 

Στο 26', ο Αιγύπτιος βρήκε άλλον τρόπο να νικήσει τον τερματοφύλακα της Τσέλσι και έπειτα από υπέροχη προσπάθεια, σκόραρε από διαγώνια θέση στην κλειστή γωνία.

 

 

Ο εκνευρισμός ήταν μεγάλος για τους γηπεδούχους και φάνηκε στη μονομαχία του Κώστα Τσιμίκα με τον Μέισον Μάουντ, που ελέγχθηκε ακόμα και για κόκκινη στον Άγγλο μέσο. Κάπου εκεί όμως, άρχισε να αλλάζει το μομέντουμ. Οι "μπλε" επιτέθηκαν και στο 42' βρήκαν ένα απίθανο γκολ με βολέ του Ματέο Κόβατσιτς. Στην επόμενη επίθεση, ο Ενγκολό Καντέ άνοιξε στον Κρίστιαν Πούλισικ, που σκόραρε στο τετ α τετ, ενώ αμέσως μετά είχε ευκαιρία ο Μάουντ για την απόλυτη ανατροπή (άουτ).

 

 

Η ανάπαυλα αποδείχθηκε ευεργετική για τη Λίβερπουλ, αφού ανέκοψε την αντεπίθεση των γηπεδούχων. Τα κενά στην άμυνά τους απέκτησαν ξανά σημαίνοντα ρόλο στο παιχνίδι, με τον Μανέ και τον Σαλάχ να προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν, σε συνδυασμό με τις ψηλές μπαλιές των συμπαικτών τους.

 

 

Απέναντί τους όμως βρήκαν έναν εκπληκτικό Μεντί, ο οποίος απέκρουσε τα πάντα στο πρώτο τέταρτο του 2ου μέρους και κράτησε την Τσέλσι στο παιχνίδι. Όταν ολοκληρώθηκε η περίοδος πίεσης των "κόκκινων", άρχισαν οι αλλαγές που δεν βοήθησαν ουσιαστικά κάποια από τις δύο ομάδες.

 

Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που προσπάθησε να βρει το γκολ στο τέλος, παίζοντας κυρίως από την πλευρά του Τσιμίκα που προσπάθησε να φέρει την μπάλα στην περιοχή του Μεντί, όμως δεν τα κατάφερε και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους.

 

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Τσαλόμπα (70' Ζορζίνιο), Τιάγκο Σίλβα, Ρίντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Κόβασιτς, Αλόνσο, Μάουντ, Χάβερτς (79' Χάντσον Οντόι), Πούλισιτς

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Άρνολντ, Κονάτε, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Χέμτερσον, Μίλνερ (69' Κεϊτά), Μανέ (89' Τζόουνς), Σαλάχ, Ζότα (69' Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν)