ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

24 March, 2022 - 23:26

Μεγάλη νίκη και εδραίωση στην 8άδα για την Μακάμπι!

Η Μακάμπι υποδέχθηκε την Ρεάλ στο «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρένα» για την 32η αγωνιστική της Euroleague  , με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια τεράστια νίκη με 75-74 , πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση , κυρίως στα τελευταία λεπτά. 

Το παιχνίδι ήταν καθ’ όλη του τη διάρκεια ένα μεγάλο ντέρμπι με τις διάφορες να κυμαίνονται συνήθως στη μία κατοχή. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 41-44 υπέρ των «Μαδριλένων». Στο 3ο δεκάλεπτο αλλά και μέχρι τα μέσα της 4ης περιόδου η Ρεάλ με πρωταγωνιστές τους Ερτέλ και Πουαριέ είχε τον έλεγχο στο παιχνίδι και βρισκόταν σταθερά μπροστά , αποκτώντας μάλιστα και διαφορά 9 πόντων (59-68) στο 31’. 

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα , η Μακάμπι με άμυνα που «έτρωγε σίδερα» , και με τον MVP Έβανς να βάζει μεγάλα σουτ , κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία αυτή νίκη με 75-74. 

Ο Κίναν Έβανς με 19 πόντους , πετυχαίνοντας προσωπικό ρεκόρ σε πόντους ήταν ο κορυφαίος της Μακάμπι (και MVP του αγώνα) , ενώ Νάναλι και Γουίλμπεκιν με 14 πόντους αντίστοιχα έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας τους. Η Μακάμπι βρίσκεται πλέον στην 6η θέση  της Euroleague με συνολικό ρεκόρ 13-11 και όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει να εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι-οφ , με 2 νίκες στα 4 εναπομείναντα  παιχνίδια. 

Απ’ την άλλη πλευρά η ομάδα του Πάμπλο Λάσο που είχε ως κορυφαίους τον Γιαμπουσέλε με 14 πόντους , Πουαριέ με 13 και Ερτέλ με 11 πόντους και 5 ασίστ έμεινε στη 2η θέση γνωρίζοντας τη 5η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα της. Οι Μαδριλένοι μοιάζουν ότι έχασαν στη βαθμολογία τη πρωτοπόρο Μπαρσελόνα , η οποία έχει 2 νίκες περισσότερες και ένα παιχνίδι λιγότερο. Μάλιστα μετά τη νέα της ήττα , η Βασίλισσα μπήκε σε μπελάδες καθώς Ολυμπιακός και Αρμάνι την καταδιώκουν καθώς βρίσκονται μόλις 1 ήττα κάτω απ’ αυτήν. 

πηγή amna.gr