ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 January, 2022 - 20:27

Categories: 

Μελίσσας: «Χρωστάω πολλά στον ΠΑΟΚ»

Την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0 γνώρισε ο Παναιτωλικός στην Τούμπα, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση της Super League 1.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Νοva, ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου, Νίκος Μελίσσας, αναφέρθηκε στην έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, αλλά και στο πέρασμά του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μελίσσα:

Για τις επεμβάσεις του και για το τι έλειπε από τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα είχαμε μεγάλο πρόβλημα και με τη διακοπή, δεν είχαμε ρυθμό, κάποια παιδιά θέλαμε λίγο χρόνο παραπάνω, όπως και εγώ, η ομάδα δεν προπονήθηκε μαζί παρά λιγοστές ημέρες. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα, θα δεχθείς παραπάνω πίεση, αλλά το σημαντικότερο είναι το σύνολο».

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και αν έχουν επανέλθει κάποιοι παίκτες: «Κάποια παιδιά έχουν επανέλθει, θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, είχαμε κάποια καλά διαστήματα κρατώντας το σκορ χαμηλά μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού όμως σίγουρα πρέπει να αποδώσουμε περισσότερο. Δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε και σίγουρα στο υπόλοιπο της σεζόν θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Για το πέναλτι που έπιασε κόντρα στον ΠΑΟΚ από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του: «Είμαι χαρούμενος που υπήρξα μέλος του ΠΑΟΚ, έχω μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση, χρωστάω πολλά σε αυτή την ομάδα».