ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 November, 2023 - 23:53

Categories: 

Μενέντες: «Νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση!»

Το βράδυ της Κυριακής (26/11), ο Άρης πανηγύρισε σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Κλ. Βικελίδης», επικρατώντας με 2-0 σκορ των «πράσινων» για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Εκ των πρωταγωνιστών των «κίτρινων», ο Τζόναθαν Μενέντες, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για την εμφάνισή του και το γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζόναθαν Μενέντες:

«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον Θεό, γιατί σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για μένα και στην ζωή μου. Στην φάση του γκολ μου καταφέραμε να βγούμε στην κόντρα και ευτυχώς το τελείωμά μου μπήκε μέσα. Κάθε μέρα είναι ένα δώρο, να σηκώνομαι και να ξυπνάω. Σήμερα ήθελα να παίξω και ευχαριστώ τον Θεό που σκόραρα. Το ποδόσφαιρο είναι ακριβώς έτσι υπάρχουν κάποια παιχνίδια που δεν μας βγαίνουν τα πράγματα, αλλά σήμερα μας βγήκαν τα πάντα. Η νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Τώρα έρχεται η ΑΕΚ θα πάμε με την ίδια την συνταγή και θα κυνηγήσουμε τη νίκη».

 

Ομάδα: