ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 April, 2022 - 22:01

Categories: 

Με Μπενζεμά η Ρεάλ βάζει πλώρη για τον τίτλο

Ολοένα και πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου η Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το Βίκγο, επικρατώντας 2-1 της Θέλτα.

Κάπως έτσι οι Μαδριλένοι επέστρεψαν στις νίκες μετά τον… διασυρμό με 4-0 από την Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική, έχοντας για ακόμη μια φορά για ηγέτη και σκόρερ τον Καρίμ Μπενζεμά, που έφτασε τα 24 γκολ στη φετινή La Liga.

Ο Γάλλος φορ άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 19ο λεπτό, δίνοντας προβάδισμα στη Ρεάλ, με τη Θέλτα να βγάζει αντίδραση, να πιέζει και να δημιουργεί για την ισοφάριση. Μάλιστα στο 40ο λεπτό ο Γκαγιάρδο σκόραρε αλλά το τέρμα του δεν μέτρησε καθώς ήταν εκτεθειμένος. Τελικά, λίγο μετά την επανέναρξη ο Νολίτο στο 53’ έφερε στα ίσα το σκορ, με την Ρεάλ να κερδίζει πέναλτι δέκα λεπτά αργότερα αλλά ο Μπενζεμά να αστοχεί. Τελικά, τρία λεπτά αργότερα η Ρεάλ κέρδισε και τρίτο πέναλτι, με τον Γάλλο αυτή τη φορά να σκοράρει από τα 11 βήματα για να χαρίσει το τρίποντο στην ομάδα του.

Σημαντική νίκη που την κρατάει ζωντανή πήρε η Λεβάντε λυγίζοντας με 2-0 τη Βιγιαρεάλ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μοράλες, ο οποίος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 69’ για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, με 23χρονο φορ να σκοράρει εκ νέου στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων για να «κλειδώσει» τη νίκη.

 

 

Με αυτό το τρίποντο η Λεβάντε έφτασε τους 22 βαθμούς, αφήνοντας την Αλαβές στην τελευταία θέση, τους ίδιους βαθμούς, ενώ η Βιγιαρεάλ έχασε την ευκαιρία να πιάσει έξαδα.

Τέλος, η Χετάφε κατάφερε να λυγίσει την Μαγιόρκα (1-0) και έφυγε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη σημερινή της αντίπαλο. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Μπόρχα Μαγιοράλ στο 82’, ενώ ο Ουνάλ στο 65’ είχε χάσει την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους.