ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2022 - 20:55

Categories: 

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό

 

 

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

 

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να στέλνει Καρμποβνικ και Καρβάλιο στην ομάδα Β ενώ που θα παίξει εξ αναβολής με την Ξάνθη για την  Σούπερλιγκ 2 ενώ στην αποστολή για το αυριανό ματς είναι οι Κάνε και Φατινγκα.

 

Εκτός αποστολής και ο Ρόνι Λόπες τον οποίο θέλουν Ανταλια σπορ και Κονιασπορ,αλλά κανονικά με την ομάδα είναι ο Ονιεκούρου.

 

Αναλυτικά η ενημέρωση

 

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League – Interwetten με τον Παναιτωλικό (Τετάρτη 2/2, 17:15 Novasports2HD).

 

Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

 

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Κίτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί”.