ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 February, 2022 - 15:55

Categories: 

Μπαρτζώκας; «Δεν μας αρκούν οι δύο εγχώριοι τίτλοι!»

 

Στην τρομερή δίψα που ξεχειλίζει στον Ολυμπιακό για την επιστροφή σε κατακτήσεις τροπαίων εστίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Με τον τεχνικό των Πειραιωτών να οριοθετεί τον πήχη των φιλοδοξιών αρκετά ψηλότερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και του Πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

«Θα ήθελα να χαιρετίσω κι εγώ την διεξαγωγή ενός Final 4 μετά από πολλά χρόνια. Είχε γίνει τελευταία φορά το 2004 και είχε σημαδευτεί από έκτροπα. Πολλοί από μας δουλέψαμε χρόνια στο εξωτερικό και το απολαμβάναμε για πολλά χρόνια, τώρα θα το δούμε κι εδώ. Στην Ελλάδα τέτοια τουρνουά είναι είτε γάμος είτε κηδεία, γιατί μόνο ένας πανηγυρίζει και οι άλλοι επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους. Όσοι συμμετέχουμε στη διοργάνωση δίνουμε εξετάσεις για το ότι η χώρα μας μπορεί να διοργανώσει τέτοια αθλητικά γεγονότα. Η συγκυρία είναι δύσκολη για τον ελληνικό αθλητισμό και όλοι μας έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης παραπάνω για να γίνουν τα παιχνίδια σε όσο περισσότερο αθλητικά πλαίσια γίνεται. Εμείς δεν σκεφτόμαστε τίποτα παραπάνω από το αυριανό ματς, με σεβασμό στην ποιότητα της ΑΕΚ, να κερδίσουμε το πρώτο ματς και μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε και συνέχισε για τον Γουόκαπ.

«Ο Γουόκαπ είναι εδώ μαζί μας, συμμετέχει στο πρόγραμμα της ομάδας. Σίγουρα ακολούθησε ένα ειδικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες, αλλά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο Final 4», ανέφερε και συνέχισε:

«Από τη στιγμή που είμαι στον Ολυμπιακό, δεν αρκούν καν οι δύο εγχώριοι τίτλοι. Πρέπει να συνδυάζονται με ευρωπαϊκή πορεία και είμαστε ικανοποιημένοι που διεκδικούμε πρόκριση στα playoffs. Ένας τίτλος για να είναι σημαντικός πρέπει το ελληνικό μπάσκετ να ανέβει επίπεδο σε θέμα οργάνωσης και αξιοκρατίας. Γίνονται σωστά βήματα. Πρέπει όλοι οι παράγοντες να στέκονται στο ύψος τους. Η Ελλάδα είναι μπασκετική χώρα και έχουμε όλοι μας μεγάλη ευθύνη να μεγαλώσουμε τη σημαντικότητα των εγχώριων τίτλων. Είναι σημαντικό να υπάρχει αξιοκρατία, αξιοπιστία και να είναι όλοι σίγουροι πως οι τίτλοι κρίνονται στο γήπεδο».