ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 May, 2022 - 22:10

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Καλύτερα από προπονήσεις αυτά τα ματς»

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε … πάρτι την εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών φτάνοντας στο εμφατικό 68-97 που σηματοδότησε τη κατάκτηης της πρώτης θέση της κανονικής περιόδου.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, έδωσε σύνθημα για το σαββατιάτικο ματς με τον Κολοσσό, θεωρεί πως τα ματς της Basket League είναι καλύτερα από τις προπονήσεις, ενόψει του F4 της Ευρωλίγκας και εξήρε τη συμπαράσταση του κόσμου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας: «Ήταν ένα "ελεύθερο" παιχνίδι, επιθετικό. Ο Απόλλων είναι καλή επιθετική ομάδα. Είχαμε στόχο να μοιράσουμε το χρόνο. Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε για το πλεονέκτημα. Έρχεται το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο τώρα».

Για τα παιχνίδια που αποτελούν προετοιμασία, ενόψει του Final Four: «Είναι καλύτερα αυτά τα παιχνίδια από προπονήσεις. Οι προπονήσεις από την Κυριακή θα είναι πιο σημαντικές. Αυτή την ώρα προέχουν τα παιχνίδια».

Για την υποστήριξη του κόσμου: «Τους ευχαριστούμε πολύ. Τα παιδιά αξίζουν αυτήν την αποδοχή, έκαναν σκληρή δουλειά όλο το χρόνο. Μετά από καιρό θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε ένα Final Four της Euroleague».