ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 January, 2022 - 22:44

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Με την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα παιχνίδια»

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και τόνισε ότι η φιλοσοφία της ομάδας πρέπει να είναι ίδια σε κάθε αναμέτρηση.

 

Αναλυτικά:

 

Για τη διαφορά με τον αγώνα Κυπέλλου: «Είχαμε νικήσει τον Παναθηναϊκό τότε και ήμασταν πιο χαλαροί. Σήμερα προερχόμασταν από ήττα και, ήμασταν καλύτεροι και νικήσαμε».

 

Για τη συνέχεια: «Είναι το μοναδικό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα φέτος. Είχαμε καλές συνεργασίες και κυκλοφορία με την μπάλα. Η σταθερότητα είναι ένα ζητούμενο για εμάς. Η ομάδα πρέπει να παραμείνει σταθερή, ανεξαρτήτου προγράμματος, και πιστή στις αρχές της».

 

Για την Euroleague: «Το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να διατηρήσουμε τη συνοχή μας. Έχουμε κίνητρο και στην Ελλάδα, έχουμε ήδη προκριθεί στο Κύπελλο, που είναι ένας στόχος μας, και πρέπει να έχουμε την ίδια φιλοσοφία».

 

Για τον Έισι: «Δεν μπορώ να πω αν είμαι ευχαριστημένος σε ένα παιχνίδι που είναι στους 35 πόντους. Έχει 600 παιχνίδια στο ΝΒΑ ο Έισι και θέλουμε να τον βοηθήσουμε να βρει το ρυθμό του και να μας βοηθήσει κι εκείνος».