ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 February, 2022 - 22:17

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Παρουσιαστήκαμε χαλαροί στο πρώτο ημίχρονο, θέλουμε το Κύπελλο»

 

Στη διαφορά απόδοσης μεταξύ των δύο ημιχρόνων κόντρα στο Λαύριο στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να τονίζει ότι οι παίκτες του σοβαρεύτηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στάθηκε στην παρουσία ου Φαλ και περιμένει πως ο Ουόκαπ θα αγωνιστεί την Παρασκευή στον ημιτελικό με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη κόντρα στο Λαύριο και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθεί: «Την Παρασκευή, ο στόχος είναι να νικήσουμε και θα ετοιμαστούμε για αυτό. Απέναντι στο Λαύριο ήμασταν χαλαροί στο πρώτο μέρος. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Παίξαμε πιο σοβαρά στο δεύτερο και νικήσαμε άνετα. Έχουμε 3-4 προπονήσεις ακόμα.

Ο Φαλ ήθελα να παίξει περίπου 10', θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, υπάρχει επιβάρυνση. Ο Φαλ είναι ένα κορμί 2,21, θέλει περισσότερη αποκατάσταση. Όταν μπήκε, ήταν πολύ καλός. Δεν χρησιμοποίησα κανένα τρικ όταν μίλησα στους παίκτες στο ημίχρονο, μόνο για μπάσκετ μιλάμε».

Για τον Ουόκαπ και την συμμετοχή του στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Ας ελπίσουμε. Δείχνει πρόοδο στον τραυματισμό του. Δεν μπορώ να σας πω 100% σίγουρα. Ελπίζω πως θα είναι».