ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 February, 2022 - 15:05

Categories: 

Μπούργος: «Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα στον Άρη!»

Σαρωτικές αλλαγές στον Άρη προανήγγειλε ο Χερμάν Μπούργος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την συμφωνία και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός των κίτρινων μίλησε στο Libero στη Θεσσαλονίκη και χαρακτήρισε ως πρόκληση μεγάλη το γεγονός ότι θα σχεδιάσει τα πάντα από την αρχή στην ομάδα και εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να είναι στις κερκίδες του «Βικελιδης» για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι στην Αθήνα. Οι πληροφορίες σας είναι σωστές. Έχω φτάσει σε συμφωνία με τον Άρη. Απομένει η υπογραφή αλλά το deal είναι οριστικό», ανέφερε ο Μπούργος επιβεβαιώνοντας την πληροφορία για την συμφωνία και πρόσθεσε:

 

«Μου αρέσει ο Άρης, η Ελλάδα. Μου άρεσε η πρόκληση να αλλάξω τα πράγματα. Η πρόκληση να σχεδιάσω εγώ από την αρχή την ομάδα».

Ο Μπούργος παραδέχθηκε πως γνωρίζει τον Άνχελ Πουέμπλα τον γυμναστή του Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

«Γνωρίζω τον Εκτορ, σαν να είμαστε αδέρφια, γιατί ήμασταν συμπαίκτες. Φυσικά ο Άνχελ Πουέμπλα μου έχει μιλήσει πάρα πολύ για τον Άρη», ανέφερε και στην συνέχεια σχολίασε τη νίκη του Αρη επί της Ατλέτικο η οποία ήταν και το βασικός λόγος για την συνεργασία του Σιμεόνε και του ίδιου να πιάσουν δουλειά στην ομάδα της Μαδρίτης.

 

 

Τέλος, παραδέχθηκε ότι έπαιξε ρόλο στη θετική του απάντηση το γεγονός πως ο Άρης έχει πολλούς λατίνους…

«Σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά δεν είναι το βασικό η εθνικότητα. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε σαν ομάδα», τόνισε και κατέληξε μιλώντας για το ενδεχόμενο παρουσίας του στο Βικελίδης για να δει από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

“Ναι θέλω οπωσδήποτε να είμαι. Λείπει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου για να είμαι με τους παίκτες μου. Θέλουμε να αλλάξουμε τα πάντα στον Άρη, από την αρχή μέχρι το τέλος. Να τον κάνουμε πολύ δυνατό. Θα τα πούμε την Κυριακή», κατέληξε.