ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 August, 2022 - 19:43

Categories: 

Μπούργος: «50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»

Με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, δίχως να αλλάξει νοοτροπία και με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί και κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Άρης, όπως ανέφερε ο Χερμάν Μπούργος.

«Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα», σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός, αλλά επεσήμανε ότι οι «κίτρινοι» είναι πάντα έτοιμοι για τη νίκη και πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες στη «μάχη» της Πέμπτης (4/8, 20:00).

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αποστολή του Άρη στο Ισραήλ: «Η Μακάμπι είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε».

Για το ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα: «Θα το δείτε αύριο…».

Για την ετοιμότητα του Άρη, ανέφερε: «Είμαστε πάντα έτοιμοι, για να κερδίσουμε αύριο».

Για το τι πρέπει να κάνει διαφορετικό ο Άρης σε σχέση με τα προηγούμενα ματς: «Για εμάς, ο τρόπος είναι ένας. Με την ίδια νοοτροπία θα προσεγγίσουμε και το αυριανό παιχνίδι».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Εγώ σκέφτομαι πώς θα λειτουργήσει η δική μου ομάδα. Να παίξει αυτό που ξέρει».

Για το αν θεωρεί φαβορί τον Άρη: «Είναι 50%-50%».

Για το αν είδε το ματς με τον Ολυμπιακού με τη Χάιφα και αν δημιουργεί πίεση στον Άρη: «Είδα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, είναι πολύ καλή ομάδα».

Για τις μεταγραφές του Άρη: «Μιλάω πάντα για την ομάδα και ποτέ μεμονωμένα για κάποιον ποδοσφαιριστή».