ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 June, 2022 - 15:27

Categories: 

Νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος

 

Εποχή Τάκη Μπαλτάκου στην ΕΠΟ! Και επίσημα, καθώς ήταν γνωστό πως ο έμπειρος νομικός θα είναι ο νέος πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, καθότι μοναδικός υποψήφιος στις σημερινές (1/6) εκλογές!

Ο κ. Μπαλτάκος, λοιπόν, εξελέγη με συντριπτικά ποσοστά, γεγονός, αν μη τι άλλο, που δείχνει ότι άπαντες σχεδόν πιστεύουν σε αυτόν. Συγκεκριμένα, ψήφισαν 65 και έλαβε 59 ψήφους! Πέντε ήταν τα λευκά και ένα το άκυρο.

Η θητεία του στην προεδρία, θυμίζουμε, θα διαρκέσει έως το 2024, που είναι η επόμενη Ολυμπιακή χρονιά.

Νωρίτερα, εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της ΕΠΟ, αλλά και ο προϋπολογισμός της επόμενης χρονιάς, ενώ πέρασαν και οι τροποποιήσεις του Καταστατικού.

Σε ό,τι αφορά τους απολογισμούς, σημειώθηκε το υψηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων ever, ενώ από όλες τις ΠΑΕ μόνο ο Ολυμπιακός καταψήφισε, συν η ΕΠΣ Ηλείας. Η ΕΠΣ Πειραιά απουσίαζε.

Η ανακοίνωση

Με την έγκριση των πεπραγμένων της διοίκησης, τον οικονομικό απολογισμό, τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, τις τροποποιήσεις του Καταστατικού και των Κανονισμών και την Έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για την επόμενη χρήση, τα οποία έτυχαν ευρύτατης αποδοχής από το Σώμα, ολοκληρώθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο.

Ειδικότερα:

Ο διοικητικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 65 «ναι», 2 «όχι» και 2 λευκές ψήφους.

Ο οικονομικός απολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 67 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.

Ο προϋπολογισμός της Ε.Π.Ο. εγκρίθηκε με 67 «ναι» και 2 «όχι».

Οι τροποποιήσεις του Καταστατικού εγκρίθηκαν με 67 «ναι», 1 «όχι» και 1 αποχή.

Η έκθεση των Ορκωτών για την επόμενη χρήση εγκρίθηκε ομοφώνως.

 

«Μετωπική» Μπαλτάκου με Αυγενάκη για τη διαιτησία

Φουλ επίθεση από τον Τάκη Μπαλτάκο στον Λευτέρη Αυγενάκη με το που εξελέγη ο έμπειρος νομικός νέος πρόεδρος της ΕΠΟ!

Στην πρώτη του δήλωση, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας και την τροπολογία, που κατατέθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/6) στη Βουλή από τον υπουργό, πως είναι αντισυνταγματική, πως η ΕΠΟ δεν θα την «περάσει» και ξεκαθάρισε σε αυστηρό ύφος: «Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ, τελεία και παύλα»!

Στη συνέχεια στάθηκε στην αθλητική δικαιοσύνη, προαναγγέλλοντας σαρωτικές αλλαγές, προκειμένου να βγαίνουν γρήγορα οι αποφάσεις. «Όσες δίκες έχουν αγωνιστικό περιεχόμενο, θα ορίζονται σε δύο μέρες και η απόφαση θα βγαίνει σε τρεις ημέρες. Σύνολο 5 μέρες. Όποιος δικαστής δεν τηρεί αυτή τη διάταξη θα παύεται από τη Γενική Συνέλευση! Αν δεν μπορεί ο δικαστής να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα, να παραιτηθεί. Αλλιώς θα τον παύσει η ΕΠΟ», τόνισε!