ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 March, 2022 - 17:44

Categories: 

Νέο «διπλό» για την πρωτοπόρο Βέροια, γκέλαρε η Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Βέροια κέρδισε 2-0 τον Ολυμπιακό στον Βόλο και αύξησε την διαφορά της από την 2η ΑΕΛ, με ματς παραπάνω. Προηγήθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά ο Απόλλων Πόντου ισοφάρισε (1-1), ισοπαλία στη Ζάκυνθο.

Δεύτερη διαδοχική νίκη της Βέροιας και μάλιστα εκτός έδρας, αυτή την φορά με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Αποτέλεσμα που αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη ΑΕΛ στους οκτώ βαθμούς, με ένα παιχνίδι περισσότερο!

Η ομάδα της Ημαθίας πήρε το προβάδισμα στο 20ο λεπτό με τον… συνήθη ύποπτο Πασά να πετυχαίνει με κεφαλιά το 0-1, σκοράροντας για 19η φορά φέτος. Για να έρθει ένα ακόμα γκολ, αυτή την φορά στην επανάληψη με σουτ του Πεταυράκη έξω από την περιοχή, στο 66’, για να «κλειδώσει» τη νίκη της Βέροιας.

 

 

Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες η Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στο 1-1 με τον Απόλλωνα Πόντου, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την δεύτερη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Λαγού λίγο πριν την ανάπαυλα, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Ρούνεϊ και είναι πλέον δύο βαθμούς πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Στον Β’ όμιλο, τώρα, Ζάκυνθος και ΟΦ Ιεράπετρας ήρθαν ισόπαλοι, επίσης με σκορ 1-1, ενώ και τα δύο γκολ σημειώθηκαν αμφότερα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Κρητικοί είδαν το δυνατό σουτ του Αντερέγκεν στο 14ο λεπτό να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Μπαρμπόπουλου, αλλά προηγήθηκαν στο 36’ με τον Ντέτλερ. Τελικά, στο δεύτερο λεπτό του επιπλέον χρόνου, ο Μπαζάν κατάφερε να χαρίσει τον βαθμό στους ουραγούς Επτανήσιους.

Ενώ στο έτερο σημερινό παιχνίδι, η Ρόδος επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0, χάρη σε κεφαλιά του Χύσι στο 30’.