ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μελισσουργός

14 February, 2022 - 00:20

Νίκες για Λιλ και Λυών

Η Μονπελιέ υποδέχτηκε τη Λιλ στο «Σταντ ντε λα Μοσσόν» για την 24η αγωνιστική της Ligue 1  , με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα σημαντικό διπλό με 0-1 για την συνέχεια της προσπάθειας τους να βρεθούν στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. 

Ο ρυθμός ήταν μοιρασμένος και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα με τη Λιλ να τα καταφέρνει στο 77 με τον Τσέκα και να παίρνει το σπουδαίο διπλό με 0-1. 

Η Μονπελιέ έμεινε στους 34 βαθμούς και στο -3 απ’ την 5άδα (ευρωπαϊκές θέσεις) ενώ η Λιλ (που δεν επηρεάστηκε από την βαριά ήττα της την περασμένη αγωνιστική απ’ την Παρί με 1-5) σκαρφάλωσε στην 8η θέση της Ligue 1 και απέχει πλέον 2 βαθμούς απ’ την 5η Ρεν. Άξιο αναφοράς είναι ότι οι πρωταθλητές Γαλλίας στα τελευταία 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρούν μόλις 3 ήττες. 

 

 

Λυών - Νις 2-0 

 

Η Λυών επικράτησε εύκολα με 2-0 της Νις στο «Παρκ Ολύμπικ Λυών» για την 24η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι που ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης βρήκαν δίχτυα μόλις στο 8ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Μούσα Ντεμπελέ. Ο Τόκο Ντιαμπί έγραψε 2-0 στο 52ο λεπτό και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι το 2-0 έμεινε έως το τέλος με τη Λυών να βρίσκεται πλέον στην 6η θέση με 37 βαθμούς και ισόβαθμη με την 5η Ρεν. Στην αντίπερα όχθη η Νις έμεινε στη 3η θέση με 42 βαθμούς έχοντας διαφορά 4 βαθμών από το 4ο Στρασβούργο. 

Η 24η αγωνιστική της Ligue 1 ολοκληρώνεται αύριο με τις αναμετρήσεις : 

 

Μονακό - Λοριάν

Ανζέρ - Στρανσβούργο

Κλερμόν - Σεντ Ετιέν

Μπρεστ - Τρουά

Ναντ - Ρεμς 

Λανς - Μπορντό 

Μετς - Μαρσέιγ