ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 March, 2022 - 21:41

Categories: 

Νίκησε ο Προμηθέας κι ελπίζει

Ο Προμηθέας νίκησε την Ουλμ με 79-68, για την 14η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του EuroCup και με 4-9, συνεχίζει να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Γερμανοί (6-8) βρέθηκαν στο -23 (61-38), αλλά κατάφεραν να μειώσουν σε 66-61 με επιμέρους 5-23, ο Ρέι όμως με δύο σημαντικά καλάθια, εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του.

 

Η άμυνα των γηπεδούχων έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς μέχρι το 30′ είχαν δεχθεί μόλις 38 πόντους, ενώ μάλιστα στην τρίτη περίοδο περιόρισαν τους φιλοξενούμενους στους 10 με 3 δίποντα και 4 βολές!

 

Ο Γκραντ ήταν εξαιρετικός για τους νικητές, που αγωνίστηκαν με πολλά προβλήματα, ο Αγραβάνης ήταν και πάλι εκεί, ενώ ο clutch Ρέι αγωνίστηκε με δική του ευθύνη, έχοντας πρόβλημα με διάστρεμμα.

 

Θυμίζουμε ότι το ματς της 5ης αγωνιστικής είχε καταλήξει στους Πατρινούς με 65-71, επομένως ο Προμηθέας θα έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.

 

Σε εξ αναβολής ματς για την 9η αγωνιστική, ο Προμηθέας φιλοξενείται από την Τσεντεβίτα Ολίμπια (9/3), ενώ για την 15η αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπούντουτσνοστ (16/3).