ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2022 - 21:20

Categories: 

Νίκη «χρυσάφι» για τον Παναθηναϊκό!

 

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 2-1 στην λεωφόρο και έκανε σημαντικό βήμα για την ευρωπαϊκή του έξοδο. Παράλληλα, έδωσε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων μηνών του «Δικεφάλου» προσπερνώντας τον Άρη και ανεβαίνοντας στην τέταρτο προνομιούχο θέση.

Ο ρέφερι Πελίτο στο 8’ έδωσε αρχικά πέναλτι  για χέρι του Βέλεθ σε νέα προσπάθεια του Ζαμπά. Με τον  διαιτητή της αναμέτρησης να διορθώνει την απόφασή του με την χρήση VAR, αφού δεν υπήρχε παράβαση στην φάση. Με τον Αϊτόρ να σκοράρει για έκτη φορά στο πρωτάθλημα, στο 34’ και τον Χουάνκαρ να κάνει… σεφτέ, με φοβερό σουτ στο 64’, οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι Θεσσαλονικείς μείωσαν χάρη στο γκολ του Ζίβκοβιτς στο 70ο λεπτό, ενώ είδαν στο 8’ να ακυρώνεται ορθώς πέναλτι που είχαν κερδίσει αρχικά, για χέρι του Βέλεθ, με την χρήση VAR. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ υπέστη την πρώτη του ήττα μετά από 16 συνεχόμενα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και το 3-2 στην Νεάπολη στις 5 Δεκέμβρη του 2021, μένοντας παράλληλα δεύτερος και στρέφοντας το ενδιαφέρον του στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μαρσέιγ.