ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 March, 2022 - 22:41

Categories: 

Νίκη – ανάσα για τον Απόλλωνα Πατρών

Ο Απόλλωνας ήταν απολαυστικός στην Πάτρα και κέρδισε το Λαύριο με 72-62 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

 

Με τον Σίμονς να τον οδηγεί επιθετικά, ο Απόλλωνας έστησε πάρτι στην Πάτρα απέναντι στο Λαύριο κερδίζοντας με 72-62 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Οι παίκτες του Βετούλα μπήκαν δυναμικά στο ματς και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 22 πόντους απέναντι στο Λαύριο, κάνοντας έτσι μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

 

Πλέον οι Πατρινοί πήγαν στο 6-12 στη σεζόν και οι Λαυριώτες, που πήγαν στην Πάτρα χωρίς τον Σερέλη (χρέη προπονητή ανέλαβε ο Σάββας Καμπερίδης) στο 7-11 (παραμένουν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας). Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Σίμονς με 20 πόντους και 6 ασίστ ενώ εξίσου καλός ήταν και ο Τσαλμπούρης με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους Λαυριώτες ο Σάβατζ είχε 12 πόντους και ο Νικολαΐδης 11.