ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 April, 2022 - 15:11

Categories: 

Νοκ άουτ ο Μανωλάς κόντρα στον ΠΑΟΚ

Xωρίς τον Κώστα Μανωλά θα  αγωνιστεί ο Ολυμπιακός  στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας . Εκτός και ο Φορτούνης.

Ο Μανωλάς ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών χαλώντας  έτσι  τα πλάνα του Μαρτίνς που ήθελε να αφήσει εκτός τον   Σισέ και να προχωρήσει με το Ελληνικό δίδυμο στην άμυνα με το οποίο ο Ολυμπιακός είναι αήττητος κόντρα στον “Δικέφαλο”.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα έχει παρτενέρ τον Σισέ, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι ο Εμβιλά που ξεπέρασε κάποιες στομαχικές διαταραχές. Οσον αφορά την  επίθεση, Γκάρι και Μασούρας είναι  αδιαπραγμάτευτοι στα άκρα ενώ για σέντερ φορ ο Τικίνιο φαίνεται να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Ελ Αραμπί. Ωστόσο ,επειδή με τον Μαρτίνς ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πρέπει και οφείλουμε να περιμένουμε.