ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 June, 2022 - 00:18

Categories: 

Ντόρσεϊ΅«Το πρωτάθλημα στην έδρα μας με τον κόσμο μας!»

Από τους παίκτες που έλαμψαν με την εμφάνισή τους στον δεύτερο τελικό των πλέι – οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις που παραχώρησε, ξεκαθάρισε ότι όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο τους!

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Βγήκαμε χαλαροί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος θέσαμε εμείς το ρυθμό. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, παίξαμε πιο δυνατά και πιο έξυπνα. Είναι η μεγαλύτερη αντιπαλότητα στην Ευρώπη αυτή και πρέπει να παίζουμε πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Είναι μεγάλη η σημασία της νίκης. Είμαστε μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας με τον κόσμο μας και να μην ξανάρθουμε στο ΟΑΚΑ.

Έχει περάσει καιρός από τότε που ο Ολυμπιακός έκανε το νταμπλ και είναι σημαντικό για εμάς. Προετοιμαζόμαστε, αλλά δεν τελείωσε ακόμα τίποτα. Υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας».