ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2022 - 17:43

Categories: 

Ξέφυγε με +8 από τους διώκτες του ο Λεβαδειακός

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League 2 και αποσπάστηκε ακόμα περισσότερο στην κορυφή του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος.  

 

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έφτασε στο «τρίποντο» χάρη στο γκολ που σημείωσε με σουτ ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα στο 35ο λεπτό. Οι Βοιωτοί αύξησαν, έτσι, τη διαφορά τους από τα Χανιά και την Καλλιθέα στους οκτώ βαθμούς, έπειτα τις απώλειες που είχαν οι δυο σύλλογοι. 

 

Τα Χανιά «κόλλησαν» στο 0-0 με τον Εργοτέλη στα Περιβόλια. Ήταν, πάντως, και άτυχα, μιας και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχαν δοκάρι. Ο Γιάννης Βάρκας με σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Θεμιστοκλή Τσέλιου.  

 

Δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Καλαμάτα. Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 35’, όταν το πλασέ του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γιώργου Λαδά.  

 

Σε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι, ο Ηρόδοτος πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Κηφισιάς, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θεοχάρη Ποζατζίδη, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας της Κρήτης. Ο Ποζατζίδης σκόραρε δις στο πρώτο δεκάλεπτο (4’, 9’), αλλά η Κηφισιά έφερε το ματς στα ίσια με τους Παναγιώτη Πρίτσα (33’) και Μιχάλη Κουιρουκίδη (35’). Την τελευταία λέξη, όμως, είχε ο Ποζατζίδης στο 71’ για το τελικό 3-2.  

 

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ο Διαγόρας κατέβαλλε με 2-0 την αντίσταση του Αστέρα Βλαχιώτη στη Ρόδο. Ο Γιάννης Μπαστιάνος είχε δοκάρι στο 22’, αλλά πέντε λεπτά μετά βρήκε δίχτυα, όπως και ο Μάριος Ζούνης στο 38’. Η ομάδα της Σπάρτης είχε στον πάγκο της τον Βασίλη Αργυρίου, μιας και ο Ηλίας Φυντάνης λόγω γρίπης δεν ταξίδεψε στο «σμαραγδένιο νησί».  

 

Στη Ζάκυνθο, τέλος, η τοπική ομάδα έκανε άλμα παραμονής με τη νίκη της με 2-0 επί του Καραϊσκάκη. Οι Αρτινοί είχαν δοκάρι με τον Ντοναλντόνι στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, αλλά η συνέχεια ανήκε στους Επτανήσιους. Με κεφαλιά ο Κάρλος Εντουάρντο (54’) άνοιξε το σκορ, για να «σφραγίσει» τη νίκη για τη Ζάκυνθο με σουτ ο Γουίλσον Τσίμελι (65’).