ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2022 - 15:28

Categories: 

Οι κληρώσεις στα Final 4 πόλο Ανδρών και Γυναικών

Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη απέφυγαν τη σύγκρουση στα ημιτελικά και έχουν τον πρώτο λόγο για να βρεθούν αντιμέτωποι στον τελικό του Final 4 Κυπέλλου Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, σε μία επανάληψη του περσινού τελικού, ενώ ο ΝΟΒ θα παίξει με τον Υδραϊκό.

Στις γυναίκες, η κληρωτίδα ανέδειξε πειραϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό, ενώ στο άλλο ζευγάρι η Γλυφάδα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι τα Final 4 του Kυπέλλου Aνδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στη Λάρισα, το διήμερο 16-17 Απριλίου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

ΑΝΔΡΕΣ

Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Υδραϊκός-Βουλιαγμένη

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εθνικός-Ολυμπιακός

ΑΕΚ-Γλυφάδα

Στο περιθώριο της κλήρωσης, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ανακοίνωσε ότι τα πρωταθλήματα της Α1 κατηγορίας ανδρών και γυναικών για την περίοδο 2022-23, θα αρχίσουν στις 8 Οκτωβρίου. «Είναι ξεκάθαρο πως θα γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Οι ομάδες είναι πολύ καλές, έχουν δείξει μέχρι τώρα ότι παίζουν πάρα πολύ ωραίο πόλο, περιμένουμε λοιπόν όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το σπορ να δούμε αμφίρροπα παιχνίδια. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την ΚΟΕ σε ότι αφορά τον αριθμό των φιλάθλων που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε και η τοπική κοινωνία του υγρού στίβου στη Λάρισα και στη Θεσσαλία γενικότερα, να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά σε όλες τις ομάδες που έφτασαν στη τελική φάση των Κυπέλλων, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους και για όλους εμάς να παρακολουθήσουμε αμφίρροπα και ωραία παιχνίδια, που θα προάγουν το άθλημα περισσότερο. Ραντεβού στη Λάρισα», τόνισε.