ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 September, 2022 - 16:31

Categories: 

Οι υποψήφιοι στόπερ και ο Κασάμι για τον Ολυμπιακό

 

Τη στιγμή όπου μας χωρίζουν μόλις τρεις ημέρες από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και για τους ελεύθερους και τα ερωτήματα για τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού όλο και μεγαλώνουν.

Ο Ολυμπιακός, μέσω του Μίτσελ, είναι δεδομένο πως πρέπει να κοιτάξει και το μέλλον  ,δηλαδή το κομμάτι των διακοπών  ελέω Μουντιάλ, εκεί όπου θα γίνει μία νέα μίνι ή μάξι προετοιμασία για να μπορέσουν οι ομάδες να μπουν στην τελική ευθεία.

Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού ανέφερε ότι θέλει να παίξει με 24 +3 τερματοφύλακες τα εναπομείναντα 13 παιχνίδια, άρα κάποιοι πρέπει να κοπούν και να μετακομίσουν  ,λογικά, στην ομάδα Β η ακόμα ακόμα να κάνουν και μόνοι τους προπόνηση. Ωστόσο, το αντίο του Μανωλά αλλάζει τα δεδομένα.  Και τα αλλάζει γιατί ο  νυν παίκτης της Σαρζάχ άρχισε να ανεβάσει απόδοση αλλά έφυγε, και οι άλλοι τρεις είχαν τα θέματα τους. Ο Παπαπασταθόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό του ,αλλά ο Κορμπεράν δεν τον έβαζε ,ενώ οι Σισέ και Μπα κουτούλαγαν στο ματς με τη Φράιμπουργκ, και ο δεύτερος ήταν ο χειρότερος, παρέα με τον Ρεάμπτσιουκ στο ματς με  τον Αρη. Μεσα σε όλα χτύπησε και ο Ρέτσος (10 ημέρες έξω) και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς υπάρχει προβληματισμός. Λογικός γαρ.

 

Στο γραφείο του Μίτσελ υπάρχει η λίστα με τους ελευθερους αμυντικούς και οι δύο που φέρονται να έχουν ξεχωρίσει είναι ο Κολοντζιεζακ που είναι αριστερός στόπερ αλλά παίζει και αριστερό μπακ και ο Σέρβος Μαξίμοβιτς με την μεγάλη Ιταλική εμπειρία.  Στο χέρι του Μίτσελ είναι ,αν πάρει ένα  από τους δύο η κάποιον άλλο ,και στο χέρι του Μίτσελ είναι αν θα περιμένει κάτι αλλιώτικο την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Οπως επίσης στο χέρι του είναι αν θα επιστρέψει ο Κασάμι και σε τι κατάσταση θα είναι ,σε ένα ρόστερ που έχει πολλά 8αρο-δεκάρια στη μεσαία γραμμή αλλά πλήν των Σαμασέκου-Εμβιλά και Μπουχαλάκη δεν έχει τους κατάλληλους πυλώνες στη θέση έξι. Και αν δούμε τον Ολυμπιακό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η ομάδα πονάει πολύ στο τρανζίσιον και την αμυντική λειτουργία που δεν έχει να κάνει μόνο με τους στόπερ αλλά και τους μέσους..