ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2022 - 18:06

Categories: 

Ουόκαπ: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!»

Ο Τόμας Ουόκαπ συνιστά έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της φετινής ξέφρενης πορείας του Ολυμπιακού σε  Ελλάδα και Ευρωλίγκα

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «basketnews.com» αφιέρωσε πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για το περιβάλλον που έχει συναντήσει σε αυτή την παρθενική του σεζόν στη πειραϊκή ομάδα, αλλά και την δυναμική των «ερυθρόλευκων».

τόνισε πως η ομάδα δεν έχει φτάσει ακόμη τις προσδοκίες που έχει και πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετή σταθερότητα σε όλη τη σεζόν. Αναφορικά με την παρουσία του στο Λιμάνι, τόνισε πως είναι πολύ ευτυχισμένος και πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια πετυχημένη σεζόν.

 

  

«Αν μας έλεγαν στην αρχή της περιόδου ότι θα ήμασταν τρίτοι, δεν θα το πιστεύαμε κι εμείς. Όμως παρότι έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες των άλλων, δεν έχουμε ξεπεράσει τις δικές μας. Αυτό είναι σίγουρο.

 

Η σεζόν στην Ευρωλίγκα είναι μακρά και δύσκολη. Μετά τον κορωνοϊό, είχαμε μια μικρή κάμψη, αλλά πέρα από αυτό είχαμε αρκετή σταθερότητα όλη τη σεζόν, σε ό,τι αφορά στην τήρηση του πλάνου και τη σκληράδα μας. Αυτό χρειάζεται για να έχεις μια πετυχημένη χρονιά».

 

Για το πως περνά στον Ολυμπιακό: «Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ, είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Και ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενος είναι πως έχουμε μια πετυχημένη σεζόν».«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό!»