ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 January, 2022 - 22:47

Categories: 

Οφείλει ο Ολυμπιακός να είναι το ίδιο δυνατός

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

 

Ο Ολυμπιακός ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που χτυπήθηκαν βάναυσα από το νέο κύμα της πανδημίας.

 Σε μία καίρια χρονικά περίοδο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει πλήρως τον αγωνιστικό τους ρυθμό και απέδιδαν εξαιρετικό μπάσκετ, το οποίο συνδυαζόταν με σπουδαίας σημασίας νίκες, με αποκορύφωμα το εμφατικό «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού στον πρώτο φετινό ελληνικό ... εμφύλιο της Ευρωλίγκα, ο κορωνοϊός ... χτύπησε την πόρτα

Ξεπέρασαν τα κρούσματα τα 10 και μετά από αυτή την ανησυχητική εξάπλωση αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένοι αγώνες που είχε με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζαλγκίρις Κάουνας.

Οι δύσκολες ημέρες για τους «ερυθρόλευκους» όμως αρχίζουν να περνούν και αυτό που κάνουν στην ομάδα του Πειραιά είναι να μαζεύουν σιγά-σιγά τα κομμάτια τους.

 

Στον Πειριαά ήδη κοιτάζουν την επόμενη ημέρα, η οποία προβλέπεται εξαιρετικά επώδυνη και κοπιασιτκή με συνεχόμενα παιτητικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα.

Η επανεκκίνηση της ομάδας δεν θα είναι εύκολη και αυτό το γνωρίζουν καλά στον Ολυμπιακό. Θα χρειαστούν ένα χρονικό διάστημα οι παίκτες για να φτάσουν και πάλι στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας στο οποίο ήταν και για αυτό δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή στη δράση.