ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

9 October, 2022 - 18:07

Categories: 

ΟΦΗ: Το πίστεψε, το πάλεψε, αλλά στο τέλος πληγώθηκε….

 

 

Τον Ολυμπιακό υποδέχθηκε σήμερα (9/10) ο ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε επί του ΟΦΗ με 2-1.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που προηγήθηκε στο παιχνίδι με το αυτογκόλ του Ντόη στο 41′ και που είχε το πάνω χέρι στο 1ο μέρος, ο Ολυμπιακός όμως συγκεντρώθηκε στη συνέχεια  έφυγε από την Κρήτη με το τρίποντο.

Με ωραίο ρυθμό ξεκίνησε ο ΟΦΗ το παιχνίδι καθώς ήταν απειλητικός από τα πρώτα κιόλας λεπτά, αφού η πρώτη φάση για τους Κρητικούς καταγράφηκε στο 5ο λεπτό με τον «πρώην» του Ολυμπιακού Γκερέρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κενή άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και την κακή έξοδο του Τζολάκη, με την τελική του προσπάθεια να καταλήγει άουτ. Οι γηπεδούχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του 1ου μέρους ήταν πιο απειλητικοί από τον Ολυμπιακό και η 2η καλή τελική έγινε στο 13′ με τον Ντιγκό ο οποίος πέρασε όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων, σούταρε και για λίγο η μπάλα πέρασε άουτ καταλήγοντας κόρνερ. Στο 20ο λεπτό ο Μασούρας έκανε την πρώτη απειλή για τους «ερυθρόλευκους» όμως επενέβη ο Μανδάς με γροθιές, ο οποίος μάλιστα έκανε και το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Μάχιμη και αποφασισμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν σταμάτησε να πιέζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος τελικά έπειτα από τις χαμένες προσπάθειες του ΟΦΗ για γκολ, τους το έκαναν… δώρο, αφού ο Ντόη στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 41′. Στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου (45+4) ο Ντιγκό εκτέλεσε άψογα το φάουλ που κέρδισαν οι «ασπρόμαυροι» όπου η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν πιο απειλητικοί ενώ ο ΟΦΗ έκανε αμυντικό παιχνίδι. Στο 52′ έγινε πέναλντι στον Βρουσάι το οποίο εκτέλεσε ο Χάμες και ο Μανδάς κατάφερε να αποκρούσει. Λίγα λεπτά μετά συγκεκριμένα στο  στο 58′, ο Μέντες μείωσε σε 1-1, με μία ωραία κάθετη πάσα και ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό στο 2ο μέρος του ματς και βγήκαν μπροστά στο σκορ με τον Μπακαμπού στο 84′ ο οποίος έκανε το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν και ένα τρίτο γκολ και ο Μέντες ο οποίος έβγαλε ένα όμορφο σουτ έξω από την περιοχή στο 90′ που για λίγο βγήκε άουτ. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους δεν ήταν το ίδιο δημιουργικοί όσο στο 1ο μέρος, ο Ολυμπιακός δεν τους άφηνε και περιθώρια, με αποτέλεσμα αυτό να τους κοστίσει και να ηττηθούν ξανά, όμως με μία αξιόλογη εμφάνιση αυτή τη φορά, απέναντικ σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μαρινάκης, Γκερέρο, Ντιγκό (Ντιουσέ 55′), Βούρος, Διαμαντής. Τοράλ ( Ντουρμισάι 63′), Περέα, Μεγιάδο (Μεσάκ Τζου 72′), Μπαλογιάννης

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Μασούρας (Χάμες 46′), Μπιέλ (Βαλμπουενά 74′), Καμαρά (Μαρσέλο 80′), Aβιλα (Βρουσάι 38′), Ιν Μπομ, Όλεγκ, Ντόη ( Μέντες 46′), Μπακαμπού