ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 September, 2022 - 16:53

Categories: 

Πάλμα: «Να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών από την Τρίπολη»

Να ξεκινήσει ο Άρης ένα σερί νικών από σήμερα στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη έδωσε το σύνθημα ο Λουίς Πάλμα με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

«Είμαστε έτοιμοι 100%, έχουμε προπονηθεί καλά και θα πάμε στο παιχνίδι της Τρίπολης για να «ψάξουμε» τους τρεις βαθμούς. Οπωσδήποτε, όπως όλα τα παιχνίδια, εμείς σαν ποδοσφαιριστές του Άρη έχουμε την ευθύνη να παίζουμε και να κερδίζουμε και αυτό ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στην Τρίπολη, να ξεκινήσουμε ένα καινούριο νικηφόρο σερί», υποστήριξε και συνέχισε σχολιάζοντας τις εμφανίσεις του.

«Είναι οι στόχοι της ομάδας, το να φοράω τη φανέλα με το έμβλημα της ομάδας είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για μένα. Για την ομάδα και τη φανέλα παίζω και προπονούμαι στο 100%. Υπήρχε αυτή η κακή στιγμή του αποκλεισμού από την Ευρώπη, αλλά εμείς θα παίζουμε για τους στόχους μας που είναι πολύ υψηλοί για τη χρονιά αυτή», πρόσθεσε.