ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

23 March, 2022 - 22:44

Categories: 

Πανδαισία Εθνικών ομάδων σε Cosmote TV και OPEN, η πρεμιέρα της Εθνικής του Πογιέτ και ο νέος κύκλος του "Έτερος Εγώ"!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η «κούρσα» για τα UEFA European Qualifiers, με την COSMOTE TV να μεταδίδει τους αγώνες της ημιτελικής και της τελικής φάσης, που θα διεξαχθούν την Πέμπτη 24/3 και την Τρίτη 29/3, αντίστοιχα. Στο πρόγραμμα μεταδόσεων των καναλιών COSMOTE SPORT ανήκουν και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το UEFA Nations League 2022-2023.

Στο «ντεμπούτο» του, ο νέος προπονητής της Εθνικής μας, Γκουστάβο Πογιέτ θα «μετρήσει» τις δυνάμεις της νέας του ομάδας κόντρα στη Ρουμανία (Παρασκευή 25/3, 20.15, COSMOTE SPORT 1HD) και το Μαυροβούνιο (Δευτέρα 28/3, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD).

 

Οι τελευταίες «μάχες» με φόντο το Μουντιάλ 2022 

Ένα βήμα πριν τον τελικό βρίσκονται οι ομάδες, που θα διεκδικήσουν τα 3 τελευταία εισιτήρια για τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ του 2022. Ποιες θα καταφέρουν να περάσουν στον τελικό των UEFA European Qualifiers και να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση; Η απάντηση θα δοθεί στην COSMOTE TV. 

 

Την Πέμπτη 24/3 στις 21.45 θα δοθεί η σέντρα για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, στην οποία θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Ουαλία-Αυστρία (Path A, COSMOTE SPORT 5HD), Σουηδία-Τσεχία (Path B, COSMOTE SPORT 3HD), Πορτογαλία-Τουρκία (Path C, COSMOTE SPORT 1HD) και Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία (Path C, COSMOTE SPORT 2HD). 

 

Την Τρίτη 29/3 στις 21.45 θα μεταδοθούν οι τελικοί του Path Β (COSMOTE SPORT 2HD) και του Path C (COSMOTE SPORT 1HD). Στον τελικό του Path B θα αναμετρηθεί η φιναλίστ Πολωνία με τον νικητή του ματς Σουηδία-Τσεχία, ενώ στον τελικό του Path C θα «παλέψουν» για την πρόκριση οι νικητές των ζευγαριών Πορτογαλία-Τουρκία και Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία. 

 

Τα φιλικά της Εθνικής Ποδοσφαίρου στο Open

 

 

Τέσσερα σπουδαία ποδοσφαιρικά παιχνίδια μέσα σε διάστημα έξι ημερών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά από το OPEN οι Έλληνες φίλαθλοι: Δύο ματς-φωτιά που θα κρίνουν ένα από τα τελευταία εισιτήρια για το Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Εθνικής ομάδας που έχει πια νέο προπονητή στον πάγκο της.

 

H εποχή του Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνικής Ελλάδας αρχίζει με δύο σημαντικά φιλικά παιχνίδια και η «γαλανόλευκη» δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

 

Το φιλικό τεστ της Ελλάδας με την φιλόδοξη ομάδα της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, στις 20:15, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα.

 

Τρεις ημέρες αργότερα, την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022, στις 21:00 το OPEN θα μεταδώσει ζωντανά και το δεύτερο σημαντικό τεστ της Εθνικής Ομάδας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο, στo «Γκράντσκι Στάντιον» της Ποντγκόριτσα. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Πάνος Βόγλης.

 

Όμως, η αρχή των ζωντανών μεταδόσεων του OPEN θα γίνει την Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022, στις 21:45 με έναν νοκ άουτ αγώνα από τα πλέι οφ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Εθνική Πορτογαλίας του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος υποδέχεται στο «Ντραγκάο» του Πόρτο την Τουρκία, που είναι πάντα ικανή για την έκπληξη, σε ένα ματς δίχως αύριο για τον ηττημένο. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Γιώργος Τσαντάκης, ενώ από τις 21:00 θα υπάρχει Pre Game Show.

 

 Ο νικητής θα παίξει την Τρίτη, 29 Μαρτίου, με τον νικητή του αγώνα Ιταλία-Βόρεια Μακεδονία τελικό για μια θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μάλιστα, αν τα προγνωστικά επιβεβαιωθούν και οι δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης, Πορτογαλία και Ιταλία, δώσουν ραντεβού για τη μεγάλη μονομαχία, τότε το OPEN θα μεταδώσει ζωντανά και αυτό το σούπερ παιχνίδι! Σε διαφορετική περίπτωση, το OPEN θα επιλέξει κάποιον άλλο από τους «τελικούς» για απευθείας μετάδοση.

 

Πέμπτη 24/3  Πορτογαλία-Τουρκία  21:45

 

Παρασκευή 25/3 Ρουμανία-Ελλάδα 20:15

 

Δευτέρα 28/3 Μαυροβούνιο-Ελλάδα 21:00

 

 

Από αύριο, Πέμπτη, μέχρι και την προσεχή Τρίτη τα κορυφαία ποδοσφαιρικά γεγονότα των ημερών παίζουν μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση.

«Έτερος Εγώ»: Έρχεται o τρίτος κύκλος επεισοδίων με all-star cast σε παραγωγή COSMOTE TV

 

Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV. Ο τρίτος κύκλος επεισοδίων, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, θα έχει τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» και θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Μαΐου. Η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.

Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας  Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.α.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κων/νο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Λαγούτη.

Τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» είναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

Συντελεστές:

 

Παραγωγή: COSMOTE TV

 

Εκτέλεση Παραγωγής: BLONDE

 

Σενάριο: Σωτήρης Τσαφούλιας, Κατερίνα Φιλιώτου

 

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας

 

Production Designer / Line Producer: Ηλίας Λεδάκης

 

Διευθυντής Φωτογραφίας: Claudio Bolivar G.S.C.

 

Παραγωγός: Φένια Κοσοβίτσα

 

 

Nέα κωμική σειρά στον ΑΝΤ1 από τον Μάρκο Σεφερλή

 

Η «Super Mammy», η νέα κωμική σειρά του Μάρκου Σεφερλή, κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Κυριακή 3 Απριλίου στις 22:00 και έρχεται για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol!Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί  δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι! 

 

Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

 

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της!

Η Χαρίκλεια, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά της θα αφηγηθούν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους.  Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα ευτράπελα που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

H «Super Mammy» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN’S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

ΣΕΝΑΡΙΟ/ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Μάρκος Σεφερλής – Στέλιος Παπαδόπουλος

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρκος Σεφερλής

 

ΤΗΛΕΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Καληώρας

ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ: Μάρκος Σεφερλής

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννης Καπετάνιος, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργης Κοντοπόδης, Σταύρος Νικολαΐδης, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Σταρόβας, Έλενα Τσαβαλιά, Τάνια Τρύπη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Γιάννης Αγριόμαλλος, Περικλής Αλμπάνης, Αντώνης Βλάσσης, Μάριος Γλύκας, Λεωνίδας Ιορδάνου, Φανούρης Κορρές, Ιωάννα Στρίγγα

«Super Mammy». Πρεμιέρα την Κυριακή 3 Απριλίου και κάθε Κυριακή στις 22:00.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το περιφερειακό κανάλι Βεργίνα TV, που… αυτοσυστήνεται ως «ειδησεογραφικός και οικογενειακός τηλεοπτικός σταθμός» της Θεσσαλονίκης, θα εκπέμψει στην Κύπρο μέσω της πλατφόρμας Velister...

-Η περιπετειώδης εκπομπή της ΕΡΤ3 «Άγρια Ελλάδα» συνεχίζει τις εξορμήσεις της σ’ αυτόν τον τρίτο κύκλο εκπομπών και επισκέπτεται το όρος Βόρας, αυτή την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, στις 12 το μεσημέρι...

-Οι νέοι Designer Ξανθή Χασανίδου και Αντώνης Κυβέλλος ήταν οι νικητές του διαγωνισμού “DESIGN CONTEST” που πραγματοποίησε το Vodafone CU, καλώντας νέους δημιουργούς να σχεδιάσουν το φοιτητικό πακέτο σύνδεσης CU, μέσω της πλατφόρμας του OPENROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ...

-Επιτυχημένο θεωρείται από τους διοικούντες το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής το εγχείρημα της συνεχούς ενημέρωσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία από το ertnews.gr, το οποίο όλες αυτές τις ημέρες εκπέμπει ζωντανό πρόγραμμα από τα στούντιο της ΕΡΤ. Μάλιστα, εσχάτως το ίδιο πρόγραμμα παίζει… και στην παλιά συχνότητα της Deutsche Welle, την οποία επιστράτευσε η κρατική τηλεόραση για τον σκοπό αυτό...

-Στο πλαίσιο αυτό, έχει πέσει η ιδέα της μονιμοποίησης του συγκεκριμένου τηλεοπτικού διαύλου, που θα εξακολουθήσει να εκπέμπει από τις συγκεκριμένες πηγές (Ιντερνετ και τηλεοπτική συχνότητα), στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός καναλιού υπό κρατική ομπρέλα, το περιεχόμενο του οποίου θα είναι αμιγώς ενημερωτικό και η λειτουργία του 24ωρη...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com