ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 May, 2022 - 17:17

Categories: 

Περιμένοντας με αγωνία στον Αρη το CAS και τον... Μαντσίνι

 

Με αγωνία περιμένουν τη 10η Ιουνίου στον Άρη, προκειμένου να προχωρήσουν στο σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκείνη η ημερομηνία είναι η καταληκτική (;) που έχει δώσει το CAS, ώστε να ανακοινώσει την απόφασή του για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι.

 

Μία υπόθεση που κλείνει πλέον 2,5 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα, στο οποίο δινόταν συνεχώς αναβολή στην έκδοση απόφασης, ο Άρης μπορούσε να προχωρήσει κανονικά σε μεταγραφικές κινήσεις. Ωστόσο, η διοίκηση του Θοδωρή Καρυπίδη ευελπιστεί να κλείσει σύντομα η υπόθεση μία και καλή. Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ Άρης, ο οποίος βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (28/5) στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League παρέα με τον Αντώνη Ρέμο, αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να μεταβεί στη Μαδρίτη για να συναντηθεί με τον Χερμάν Μπούργος.

 

Στην πρώτη, διαδικτυακή, κουβέντα που έγινε ανάμεσα στους δύο άνδρες, συμφωνήθηκε - σε πρώτη φάση - η επέκταση της συνεργασίας με τους Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέ Ματίγια. Κι αν ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέγραψε κι επίσημα νέο συμβόλαιο ως το 2024, ο συμπατριώτης του μέσος ακόμη δεν έχει κληθεί σε νέα συζήτηση. Πλην του Ματίγια, ολοκληρώνονται ακόμα τα συμβόλαια των Κώστα Μήτρογλου, Μπρούνο Γκάμα, Γιόχαν Μπεναλουάν, Εμάνουελ Σάκιτς, Λερίν Ντουάρτε, Φακούντο Μπερτόγλιο, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Κριστιάν Λόπεθ, Γιώργου Δεληζήση, Δημήτρη Μάνου, Κριστιάν Γκάνεα, όπως και ο δανεισμός του Μοχανάντ Άλι. Πολλά τα ερωτηματικά, συνολικά 13.

 

Κι αν στον Άρη περιμένουν το CAS για να μπουν σε τελικές συζητήσεις με τους παίκτες της ομάδας, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται, υπάρχουν κι αυτοί άλλων συλλόγων (Μάρβιν Πίρσμαν, Γιούρι Λοντίγκιν και όχι μόνο), με τους οποίους έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις ωστόσο είναι... stand by.

 

Επιπλέον, δημοσιεύματα από την Αργεντινή θέλουν τον Ντάνιελ Μαντσίνι υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της Νιούελς Ολντ Μπόις. Ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ, με ιταλικό διαβατήριο, υπέγραψε πρόσφατα ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2024. Αν, όμως, προκύψει μία καλή πρόταση, σίγουρα θα εξεταστεί από τη διοίκηση Καρυπίδη. Είναι εύκολα αντιληπτό πως σε περίπτωση πώλησης του MVP της σεζόν, σύμφωνα με τους οπαδούς της ομάδας, θα δημιουργήσει άλλες προϋποθέσεις, αλλά και ανάγκες ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022/23.