ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 May, 2022 - 01:01

Categories: 

Πετυχημένη πρόβα για τον Ολυμπιακό πριν το Final-4 του Βελιγραδίου

 

Το τελευταίο ματς πριν από το Final-4, πάντα κρύβει παγίδες. Αλλά σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού επέδειξαν μεγάλη σοβαρότητα. Είδαν το ματς με την ομάδα της Ρόδου ως μια καλή πρόβα ενόψει Βελιγραδίου. Με αποτέλεσμα να επικρατήσουν 93-74 και να δείξουν έτοιμοι για την τελική φάση στην Euroleague. Πετυχημένη πρόβα και τώρα το Ευρωπαϊκό.

 

Ο κόσμος στο ΣΕΦ έστειλε το μήνυμα, ζητώντας την κούπα από τη Σερβία. Με τον Βεζένκοφ να είναι πρώτος σκόρερ με 16 πόντους και τον Σλούκα να κάνει εξαιρετικό ματς δημιουργικά. Ο γκαρντ του Θρύλου έδωσε 15 από τις 30 ασίστ που είχαν οι «ερυθρόλευκοι». Μάλιστα, είχαν οκτώ παίκτες με τουλάχιστον 8 πόντους.

 

Δυνατή εκκίνηση

Στα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός έκανε δύο πράγματα. Η άμυνά του ήταν εξαιρετική, ενώ στην επίθεση η μπάλα πέρασε μέσα στη ρακέτα. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν το πρώτο καλάθι, 5:47 για το δεκάλεπτο (7-2). Την ίδια ώρα ο Φαλ είχε 5 πόντους. Με τον Γουόκαπ να παίρνει κι αυτός την μπάλα και να έχει επίσης 5, καθώς το σκορ έγινε 10-4. Ο Φαλ σκόραρε ξανά (7π.) για να βρεθεί ο Θρύλος στο +5 (13-8), ενώ με νέο τρίποντο του Γουόπακ είχαμε νταμπλ σκορ (16-8) στο 8′. Ο Σλούκας είχε μπει στο παρκέ και μοίραζε ασίστ (6). Ο Κολοσσός μείωσε σε 18-12 με τις βολές του Μαργαρίτη (9′), αλλά ακολούθησε σερί 8-0 με τρεις βολές του Σλούκα, ένα δίποντο του Λιβιό και ένα buzzer beater τρίποντο του Παπανικολάου (26-12).

 

Μυαλωμένο παιχνίδι

Η διαφορά πήγε στο 17 (29-12) στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου. Αλλά εκεί η ομάδα του Μπαρτζώκα, κόλλησε για δύο λεπτά με αποτέλεσμα οι Ροδίτες να κάνουν σερί 9-0 και να μειώσουν 29-21 στο 13′. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα τρίποντο του Σλούκα και ένα κλέψιμο και καλάθι του Λαρεντζάκη έφεραν το σκορ στο 34-21. Ο Λούντζης με τρίποντο και μετά μια βολή έδωσε προβάδισμα 16 πόντων στον Ολυμπιακό (40-24). Ένα ακόμα τρίποντο από τον Πρίντεζη που είχε μπει, πλέον, στο ματς. Το έβδομο για τους «ερυθρόλευκους» στο πρώτο μέρος από τον αρχηγό, για το +18 του ημιχρόνου (43-25).

 

Βεζένκοφ on fire

Το τρίτο δεκάλεπτο χαρακτηρίστηκε από δύο στοιχεία. Το χαλάρωμα στις άμυνες των δύο ομάδων. Και την παρουσία του Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, που κατάφερε να αναδειχθεί μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague ήταν on fire. Στο πρώτο ημίχρονο δεν σκόραρε, αλλά στην 3η περίοδο πήρε μπροστά. Από τους 23 πόντους που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι», εκείνος σημείωσε τους 16! Ο Θρύλος προηγήθηκε στο ξεκίνημα με +20 (45-25), με τους Ροδίτες να μειώνουν ως τους 13 δύο φορές (45-32 και 64-51), για να κλείσει το δεκάλεπτο 66-51 με το καλάθι του Φαλ.

 

Πρόσφεραν θέαμα

Στην τελευταία περίοδο ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα. Με τη διαφορά στο +15. Ο Μπαρτζώκας μοίρασε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Ο Έισι ήρθε από τον πάγκο και πέτυχε 3/3 τρίποντα. Ο Σλούκας συνέχισε να μοιράζει ασίστ. Από τις 30 του Θρύλου έδωσε 15! Με Έισι και Μάρτιν η διαφορά πήγε στους 18 (74-56) στο 32′. Με τρίποντο του Λαρεντζάκη έφτασε και τους 20 (80-60) στο 35′, ενώ ο Λούντης την έφερε στη μέγιστη τιμή της, το +22 (82-60). Οι άμυνες χαλάρωσαν, οι δύο ομάδες συνέχισαν να σκοράρουν και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 93-74. Πετυχημένη πρόβα και τώρα το Ευρωπαϊκό.