ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2022 - 21:33

Categories: 

Πιο κοντά στην Ευρώπη η Ρόμα με τη νίκη επί της Σαμπντόρια

Η Ρόμα με το γκολ του Μκιταριάν στο 27ο λεπτό πήρε τη σημαντική νίκη στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με 1-0, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Serie A. Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε ένα σημαντικό βήμα για τη συμμετοχή στα ευρωπαϊκά κύπελλα και την επόμενη σεζόν.

 

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Νάπολι στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα με 3-1. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι με τους τρεις αυτούς βαθμούς έπιασε στην κορυφή τη Μίλαν, που υποδέχεται απόψε την Μπολόνια, και παραμένει δυνατά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

 

Οι «παρτενοπέι» μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν γρήγορα με τα γκολ των Ινσίνιε (14' πεν.), Ναπολιτάνο (37'), ο Ντε Ρουν μείωσε προσωρινά (58'), αλλά ο Ελμάς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81ο λεπτό. Την ίδια ώρα η Ουντινέζε διέλυσε με 5-1 την Κάλιαρι και ουσιαστικά εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.