ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 June, 2022 - 13:56

Categories: 

Πογέτ: «Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση, θέλουμε μόνο τη νίκη!»

 

«Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση με την Κύπρο»… Ο Γκουστάβο Πογέτ, στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα, υπογράμμισε ότι οι σχέσεις της Ελλάδας με την Κύπρο αύριο δεν θα παίξουν ρόλο και στόχος της Εθνικής μας παραμένει η νίκη.

«Είναι ένα κρίσιμο ματς για την Κύπρο, ίσως και το πιο σημαντικό. Δεν θα σας πω όμως τι έχουμε προσέξει. Θα το κρατήσουμε για την ομάδα. Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση. Υπάρχει μόνο η νίκη και αυτό για το οποίο θα πάμε αύριο να παίξουμε», ανέφερε.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πρώτο του παιχνίδι ως κόουτς της Εθνικής στην Ελλάδα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήταν καιρός να παίξουμε στη χώρα μας. Δεν θυμάμαι άλλη φορά να έχω δώσει τέσσερα εκτός έδρας ματς. Ανυπομονώ να παίξουμε εδώ»

Για το αν θα γίνουν αλλαγές:

«Θα υπάρξουν αλλαγές. Δεν ξέρω πόσες θα είναι αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι να οι παίκτες στη σωστή θέση. Η στρατηγική θα παραμείνει ίδια. Όπως παραμένει ίδια και η διάθεσή μας για νίκη».

Για την Κύπρο:

«Έχουμε παρακολουθήσει την ομάδα. Είναι ένα κρίσιμο ματς για την Κύπρο, ίσως και το πιο σημαντικό. Δεν θα σας πω όμως τι έχουμε προσέξει. Θα το κρατήσουμε για την ομάδα. Αύριο δεν υπάρχει αδελφική σχέση. Υπάρχει μόνο η νίκη και αυτό για το οποίο θα πάμε αύριο να παίξουμε».