ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 November, 2022 - 16:30

Categories: 

Πρόβλημα με Αραούχο – Μουκουντί στην ΑΕΚ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Μετ' εμποδίων συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή (6/11, 20:30) για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Οι «κιτρινόμαυροι» -μετά την κυριαρχική επικράτηση επί του ΠΑΟΚ και την προπόνηση στην «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena»- επέστρεψαν την Τετάρτη (2/11) στα Σπάτα. Ωστόσο, εκεί δεν βρέθηκαν οι Σέρχιο Αραούχο και Αρόλντ Μουκουντί. Ο Αργεντινός επιθετικός απουσίαζε λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό, με το ακριβές μέγεθος του προβλήματος να αναμένεται να φανεί από τα αποτελέσματα της μαγνητικής του. Από την άλλη, ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός έλειπε λόγω ίωσης, ενώ απουσίαζε με πρόβλημα και ο Κοσίδης.

Δεδομένου του απροόπτου με τον Μουκουντί, αλλά και της θλάσης του Βίντα, οι λύσεις του Ματίας Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας περιορίζονται. Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός δούλεψε (τόσο σε άσκηση, όσο και σε δίτερμα) σε αμυντική τετράδα με τους Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλα και Μοχαμάντι.

Από εκεί και πέρα, οι Τσούμπερ και Φαν Βέερτ πραγματοποίησαν εκ νέου ατομικό -αλλά σε πιο εντατικούς ρυθμούς- με το πρόγραμμά τους να περιλαμβάνει για πολλή ώρα μπάλα. Επίσης, για τις ανάγκες της προπόνησης, από τη Β' ομάδα ανέβηκαν οι Τσούντα Γκαρσία, Γεωργέας, Σπυριδάκης και Σκόνδρας.