ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

1 May, 2022 - 09:07

Categories: 

Πρώτη νίκη για Παναιτωλικό, συνεχίζει τις γκέλες ο ΟΦΗ

 

Αρχική  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΚΕΝΤΡΙΚΑSUPER LEAGUE

Πρώτη νίκη για Παναιτωλικό, συνεχίζει τις γκέλες ο ΟΦΗ

 

By

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ

30 Απριλίου 2022

0

66

 

ΟΦΗ και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν σήμερα (30/4) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ενόψει της 5ης αγωνιστικής των play out. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 κόντρα στον ΟΦΗ.

 

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να φύγει νικητής από το Ηράκλειο με το γκολ του Νίκου Βέργου, ενώ ο ΟΦΗ κατέγραψε την 3η του ήττα στα play out.

 

Το παιχνίδι:

 

Αν και το παιχνίδι ήταν αδιάφορο για τις δύο ομάδες καθώς καμία δεν κινδυνεύει, ο ΟΦΗ μπήκε πιο επιθετικά στον αγώνα ψάχνοντας μία νίκη, νίκη γοήτρου, έπειτα από τις προηγούμενες μη ικανοποιητικές του εμφανίσεις. Η πρώτη τελική για τους γηπεδούχους έγινε στο 3′ με τον Λάμπρου, που όμως απέκρουσε ο Μεντόσα στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 17ο λεπτό ο Φελίπε βρήκε χώρο και σούταρε, όμως ο Ανέστης απέκρουσε, στην επαναφορά της μπάλας ο Μπαλογιάννης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ.

 

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τη μεγαλύτερη κατοχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Πίεσαν αρκετά τον Παναιτωλικό και δημιουργούσαν ευκαιρίες. Η πρώτη τελική για την ομάδα του Αγρινίου έγινε στο 31’με τον Βέργο, ο οποίος σούταρε όμορφα από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ήδη στο α’ μέρος του αγώνα έγιναν δύο αναγκαστικές αλλαγές και από τις δύο ομάδες, καθώς τραυματίστηκαν οι Μεντζόζα για Παναιτωλικό και Λάμπρου για ΟΦΗ. Το 1ο ημίχρονο έληξε δίχως γκολ, παρά τις συνεχείς πιέσεις των Κρητικών.

 

Στο 2ο μέρος τα «καναρίνια» βγήκαν στην αντεπίθεση.  Ο Μπελεβώνης έκλεψε την μπάλα, βρήκε χώρο και με ταχύτητα πάτησε περιοχή, με την τελική του προσπάθεια να καταλήγει τη μπάλα σε κόρνερ. Ο Νίκος Βέργος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 53′, ο οποίος σούταρε από κλειστή γωνία στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί. Μετά το γκολ η ομάδα του Νιόπλια βγήκε στην αντεπίθεση ξανά, απειλώντας συχνά την εστία του Παναιτωλικού, όμως έχασαν αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν.

 

Μία τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0 στο 77′ έχασε η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, καθώς ο Βέργος εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Επασί, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα βγήκε κόρνερ. Αμέσως μετά στο 79′ ο Κορνέλιους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα , όμως μετά από τη χρήση του VAR ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 94′ οι γηπεδούχοι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Νέιρα, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει εστία από τη μικρή περιοχή. Η ομάδα του Αγρινίου έφυγε με το διπλό ξανά από το Ηράκλειο, κάνοντας παράλληλα την 1η του νίκη στα play out.

Συνθέσεις:

 

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Λάμπρου ( Καμάου 39′), Νέιρα, Μπουζούκης ( Στάικος 58′), Βούρος, Διαμαντής ( Ουές 69′), Τσιλιανίδης ( Γιαννούλης 58′), Φελίπε, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης

 

 

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης ( Λούι 70′), Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Μεντόζα ( Μπελεβώνης 32′), Μόρσει ( Νταγκό 70′), Ντουάρτε ( Μπαρμόσα 86′), Βέργος 9 Καρέλης 86′)