ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 May, 2022 - 19:08

Categories: 

Πρώτο άλμα τίτλου για τον Ολυμπιακό!!

Ιδανική αρχή στη μάχη για τον τίτλο έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 8-6 της Βουλιαγμένης στον Πειραιά, για την πρεμιέρα των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 8-6 και έκαναν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.    

Το δεύτερο ματς θα γίνει τη Δευτέρα (23/5, 18:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Ολυμπιακός πήρε νωρίς το προβάδισμα στο ματς με γκολ του Γεννηδουνιά, με τον ΝΟΒ να απαντάει στα μέσα της πρώτης περιόδου με γκολ του Γκιουβέτση. Ο Μουρίκης επανέφερε το προβάδισμα στα χέρια των «ερυθρόλευκων» (2-1) στο φινάλε της πρώτης περιόδου. Ο Τζωρτζάτος κατέβασε ρολά στις αρχές τις δεύτερης, με τους Αλαφραγκή και Κουρούβανη να δίνουν για πρώτη φορά στο ματς το προβάδισμα στη Βουλιαγμένη (3-2).

Ο Γκίλλας ισοφάρισε σε 3-3, με τον ΝΟΒ να επανακτά τα ηνία του σκορ στην εκπνοή στα 29'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου με γκολ του Σκουμπάκη.

Στις αρχές και στο τέλος της τρίτης περιόδου «χτύπησε» ο Ολυμπιακός και πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Δερβίσης έκανε το 4-4 με το καλημέρα και ο Μπουσλιέ σκόραρε στα 51'' πριν τη λήξη του οκταλέπτου για το 5-4. Φιλίποβιτς με πέναλτι και Γκίλλας έκαναν το 7-4 για τους «ερυθρόλευκους», όμως το ματς δεν είχε τελειώσει. Ο Σκουμπάκης μείωσε σε 7-5 και ο Χαλυβόπουλος έκανε το 7-6 ενάμισι περίπου λεπτό πριν το φινάλε, βάζοντας φωτιά στο ματς. Τη... φωτιά αυτή έσβησε ο Φιλίποβιτς που διαμόρφωσε το τελικό 8-6 στα 18'' πριν τη λήξη.