ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

8 May, 2022 - 20:54

Categories: 

Σαρωτική η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε με 5-0 την Νιούκαστλ και ξέφυγε

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της Premier League, ο τίτλος αρχίζει να βάφεται... γαλάζιος!

Η Μάντσεστερ Σίτι εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την γκέλα της Λίβερπουλ ενάντια στην Τότεναμ και επικρατώντας 5-0 της Νιούκαστλ στο “Etihad” ξέφυγε στο +3 – βελτιώνοντας παράλληλα τη διαφορά τερμάτων της, καθώς πλέον έχει +68 έναντι +64 των “reds”.

Οι «πολίτες» δεν είχαν διάθεση για... δωράκια και προηγήθηκαν λίγο πριν το 20λεπτο.

Στο 19’ συγκεκριμένα, ο Στέρλινγκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και ασίστ του Κανσέλο με το κεφάλι.

 

Στο 38’ ήταν η σειρά του Λαπόρτ να σκοράρει, με τον Ισπανό αμυντικό να εκμεταλλεύεται την κακή αντίδραση του Ντουμπράβκα σε μακρινό σουτ του Γκουντογκάν για να κάνει το 2-0 και να δώσει... μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του.

Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του, με τον Ρόδρι να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντε Μπρόινε στο 61' και τον Φόντεν να σκοράρει από κοντά για το 4-0 στο 90'.

 

Στις καθυστερήσεις ήρθε και το... κερασάκι στην τούρτα, με τον Στέρλινγκ να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.