ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

3 June, 2022 - 02:26

Categories: 

Σε ποιο κανάλι θα βλέπουμε τον Ν. Χατζηνικολάου από Σεπτέμβριο,, η NOVA " ανακοίνωσε τις "μεταγραφές"... Premier League και Χ. Σωτηρακόπουλος και και αγώνες πυγμαχίας και νέα ιστοσελίδα για το Μουντιάλ!

Στον ΑΝΤ1 θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια ο Νίκος Χατζηνικολάου. 

H ανακοίνωση:

"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου.Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο πολύπειρος και διακεκριμένος δημοσιογράφος θα βάζει την έγκυρη υπογραφή του στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού, της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω», αλλά και πολιτικών εκπομπών, αφού η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να έχει εκλογικό ενδιαφέρον.Έχοντας γράψει ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης και της ενημέρωσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κύρος, την αξιοπιστία και τη σημαντική, πολυετή και μακρά πορεία του, θα συνεχίσει να φέρνει στην πρώτη γραμμή την πραγματική και έγκυρη είδηση."

Premier League:  It’s Coming Home αποκλειστικά στο Novasports

 

 H Nova και η Wind, σε συνέχεια της πρόσφατης ενοποίησης τους σε μια κοινή διοικητική ομάδα, φέρνουν στους συνδρομητές τους την Premier League, το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, αποκλειστικά στο Novasports. Από τις 6 Αυγούστου 2022 και για τις επόμενες έξι σεζόν, έως και το 2028, η Nova και η Wind, εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους τη δυνατότητα να απολαύσουν και τις 380 συναρπαστικές αναμετρήσεις, ετησίως, της Premier League.

 

H Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media δήλωσε: «Μέσα από τη συμφωνία που εξασφαλίσαμε, όλοι οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά τις συναρπαστικές αναμετρήσεις της Premier League, αλλά και περισσότερους από 3.500 αγώνες για την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, η γνώριμη φωνή του κορυφαίου σπίκερ Χρήστου Σωτηρακόπουλου, θα μας μεταφέρει με το μοναδικό της τρόπο στα μεγαλύτερα γήπεδα της Ευρώπης, περιγράφοντας τους σημαντικότερους αγώνες, μεταξύ των οποίων και της Premier League».

 

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαύσουν το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία, με τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν για νέους συνδρομητές! Και όλα αυτά μέσα από την κορυφαία πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης EON, με τον πιο σύγχρονο τρόπο θέασης, που προσφέρει premium αποκλειστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο καθώς και όλα τα FTA (ελεύθερης λήψης) κανάλια με το πρόγραμμα ΕΟΝ που ξεκινά στα 10 ευρώ, και όλους τους αγώνες της Premier League, με το πρόγραμμα ΕΟΝ+ στα 23 ευρώ.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer Nova και Wind, σημείωσε με τη σειρά του: 

«Από σήμερα, οι συνδρομητές μας στα κανάλια Novasports θα μπορούν να απολαύσουν, χωρίς επιπλέον κόστος, το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα στον κόσμο με 380 αγώνες, ανά έτος, μεταξύ κορυφαίων ομάδων. Για τους νέους μας πελάτες προσφέρουμε τους 3 πρώτους μήνες δωρεάν, ώστε να απολαμβάνουν το ίδιο, πλούσιο περιεχόμενο σε ανταγωνιστική τιμή. Σας καλούμε όλους στη νέα εποχή της τηλεόρασης!»

Με την προσθήκη της Premier League, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν το πιο πλούσιο αθλητικό premium περιεχόμενο στην Ελλάδα μέσα από  12 αθλητικά κανάλια με LIVE αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου - όπως η ισπανική La Liga, η γερμανική Bundesliga, η γαλλική Ligue 1 - από τις κορυφαίες διοργανώσεις, όπου πρωταγωνιστεί και διακρίνεται το ελληνικό στοιχείο - όπως η EuroLeague, οι διοργανώσεις της FIBA με την Εθνική μπάσκετ, τα μεγάλα Grand Slam στο τένις – όπως το Wimbledon, το Rolland Garros, το US Open, το Australian Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη να χαρίζουν μοναδικές στιγμές - από τις μεγάλες αναμετρήσεις και τα κορυφαία ντέρμπι με ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League, από τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και τα προκριματικά του Euro 2024, 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της FIBA με Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωμπάσκετ, το EuroCup, το τένις WTA, το βόλεϊ και άλλα πολλά σπορ.

 

Σχετικά με τη Nova και τη Wind

 

 

Η Nova και η Wind είναι δύο από τις πλέον δυναμικές εταιρείες στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και μέλη της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι εταιρείες παραμένουν ξεχωριστές νομικές οντότητες, αλλά βρίσκονται σε διαδικασία ενοποίησης για τη δημιουργία ενός ενιαίου παρόχου που θα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, ευρυζωνικού internet, κινητής και σταθερής τηλεφωνίας και υπηρεσιών ενέργειας που εξυπηρετεί περίπου 5 εκατομμύρια πελάτες, 

Η Nova και η Wind έχουν μακρά κληρονομιά καινοτομίας και αριστείας και ενισχύονται από τη διεθνή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το επενδυτικό σχέδιο της United Group για την Ελλάδα, το οποίο ανέρχεται σε 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια. Οι δύο εταιρείες διαμορφώνουν μια φιλόδοξη στρατηγική, με στόχο να διακριθούν ως ισχυρός παίκτης στην αγορά και βασικός εταίρος υποδομής που θα αξιοποιήσει και θα αναπτύξει το ισχυρό τους αποτύπωμα στον τομέα των ελληνικών τηλεπικοινωνιών.

Ουόριορς vs Σέλτικς: Οι «μάχες» των ΝΒΑ Finals ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV 

 

Η ώρα για την έναρξη των φετινών τελικών του ΝΒΑ έφτασε! Ουόριορς και Σέλτικς κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο σε Δύση και Ανατολή, αντίστοιχα και την Παρασκευή 3/6 ξεκινούν τις μεταξύ τους «μονομαχίες», που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ποιος θα γίνει ο «διάδοχος» των Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή; Η απάντηση θα δοθεί αποκλειστικά στην COSMOTE TV.  

 

Στην πρεμιέρα των NBA Finals (Παρασκευή 3/6) οι Ουόριορς, που επιστρέφουν στους τελικούς μετά το 2019, έχουν το πλεονέκτημα της έδρας στη σειράς. Οι Σέλτικς επιστρέφουν μετά από μία μακρά απουσία 12 ετών. Το τζάμπολ του πρώτου παιχνιδιού θα δοθεί στις 04.00 και οι φαν του μπάσκετ θα το απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 4HD, όπως και όλα τα παιχνίδια της σειράς. 

 

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων Ουόριορς-Σέλτικς στα NBA Finals: 

 

Ημέρα Ώρα Κανάλι

 

Παρασκευή 3/6 (παιχνίδι 1) 04.00 COSMOTE SPORT 4HD

Δευτέρα 6/6 (παιχνίδι 2 03.00

Πέμπτη 9/6 (παιχνίδι 3) 04.00

Σάββατο 11/6 (παιχνίδι 4) 04.00

Τρίτη 14/6 (παιχνίδι 5-εάν χρειαστεί) 04.00

Παρασκευή 17/6 (παιχνίδι 6-εάν χρειαστεί) 04.00

Δευτέρα 20/6 (παιχνίδι 7-εάν χρειαστεί) 03.00

 

 

Το ΝΒΑ επαναλανσάρει τις σελίδες του στα Social Media στην Ελλάδα

 

 

Με αφορμή τους Τελικούς του ΝΒΑ που ξεκινούν σήμερα το βράδυ, το ΝΒΑ επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στους Έλληνες fans. Οι επίσημες σελίδες στα Social Media σε Facebook και Twitter ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με συναρπαστικό νέο διαδραστικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει διαγωνισμούς, δώρα και ενεργή συμμετοχή στο παιχνίδι, προσφέροντας πιο πλούσιο περιεχόμενο από ποτέ.

 

Μετά το επίσημο NBA Fan Club στην Ελλάδα, το NBA League Pass και την συνεργασία με την COSMOTE TV, το ΝΒΑ επιδιώκει να προσφέρει μια ακόμα πιο δυνατή εμπειρία στους Έλληνες φιλάθλους, κάνοντας τους να νιώσουν και εκείνοι κομμάτι του πρωταθλήματος.

 

Οι ανανεωμένες σελίδες @NBAHellas και @ΝΒΑHellas σε Facebook και Twitter αντίστοιχα, βγαίνουν σήμερα Live με ένα VFX βίντεο που σηματοδοτεί το επαναλανσάρισμά τους και έναν μεγάλο διαγωνισμό μέσω του οποίου οι φανς θα καλούνται να δηλώσουν «Γιατί αγαπούν το ΝΒΑ», έχοντας  την ευκαιρία να κερδίσουν προϊόντα ΝΒΑ. Οι φίλαθλοι μπορούν να επικοινωνούν και να σχολιάζουν το Game 1 των NBA Finals μέσα από τα live tweets και την κάλυψη των social media. Το Game 1 ξεκινά σήμερα στις 04:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV και το NBA League Pass.

Η Εθνική Ελλάδας με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου     και του Ντέμη Νικολαΐδη για το UEFA Nations League στο «γήπεδο» του Novasports!

 

Η μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαίρου του καλοκαιριού είναι στο «γήπεδο» του Novasports! Από τις 2 Ιουνίου, οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα με περισσότερους από 150 αγώνες στο Novasports για το UEFA Nations League και τις 54 Εθνικές ομάδες, μεταξύ αυτών και την Εθνική Ελλάδας, με στόχο να προκριθούν στους UEFA Nations League Finals (14-18/6/2023) αλλά και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την πρόκριση στο Euro του 2024. Η Εθνική Ελλάδας πραγματοποιεί νέο ξεκίνημα με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της και οι αγώνες της με Β. Ιρλανδία, Κύπρο και Κόσσοβο, αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το Novasports θα φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών Nova – Wind, ΟΛΟΥΣ τους αγώνες – 26 ανά αγωνιστική, προσφέροντας εκπομπές ανάμεσα από τους αγώνες και Λεπτό προς Λεπτό την ώρα διεξαγωγής πολλών παράλληλων αγώνων, για να μην χάνει κανείς στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ομάδα Novasports δήλωσε σχετικά: «Νιώθω μεγάλη τιμή που από σήμερα ανήκω στο δυναμικό των καναλιών Novasports. Είναι ταυτόχρονα και μεγάλη μου χαρά που έπειτα από οκτώ χρόνια γυρίζω σε ένα κανάλι όπου πέρασα υπέροχα για σχεδόν μία δεκαετία. Η παρουσία του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League, για τις  επόμενες έξι σεζόν στα κανάλια Novasports είναι μια μεγάλη επαγγελματική πρόκληση, που ήταν αδύνατο να μην αποδεχτώ.  Τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά».

Πιο αναλυτικά, στη νέα διοργάνωση που φέρνει νέα όνειρα και αποτελεί νέα αφετηρία για τις 54 ευρωπαϊκές ομάδες που θα συμμετάσχουν στο UEFA Nations League, κάθε αγωνιστική μοιράζεται σε τρεις ημέρες.

 

Η Εθνική μας ομάδα, συμμετέχει στον 2ο όμιλο της League C και θα παλέψει για την πρώτη θέση ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στη League B. Οι αγώνες της Εθνικής μας ομάδας στις 4 πρώτες αγωνιστικές που θα μεταδοθούν από το Novasports Prime είναι οι εξής:

2/6, 21:45 Β. Ιρλανδία – Ελλάδα

5/6, 21:45 Κόσοβο – Ελλάδα

9/6, 21:45 Ελλάδα – Κύπρος

12/6, 21:45 Ελλάδα – Κόσοβο

 

Από τις 2 έως τις 14 Ιουνίου, η μαραθώνια εκπομπή του Novasports, «UEFA Nations League Tonight», θα ξεκινά καθημερινά στις 21:00 με όλο το ρεπορτάζ των αγώνων, θα ακολουθεί «Λεπτό προς Λεπτό» η εξέλιξη των αγώνων που διεξάγονται στις 21:45 και θα συνεχίζει αμέσως μετά τη λήξη τους με τα στιγμιότυπα, τις αναλύσεις αλλά και όλα τα γκολ της ημέρας. Την εκπομπή θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιώρης και θα προβάλλεται από το Novasports Prime. Εξαίρεση, θα αποτελούν οι ημέρες που αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας, όπου το UEFA Nations League Tonight θα ξεκινά στις 21:00 με το Pre Game του αγώνα της Εθνικής, θα ακολουθεί το ματς σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, σχολιασμό από τον πρωταθλητή με την Εθνική ομάδα, Ντέμη Νικολαϊδη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και θα ολοκληρώνεται αμέσως μετά με τον post game του αγώνα αλλά και τα στιγμιότυπα, τις αναλύσεις και τα γκολ όλων των αγώνων της ημέρας. Στις ημέρες των αγώνων της Εθνικής, η ενότητα “Λεπτό προς Λεπτό” θα μεταδίδεται από το Novasports1. Από το πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών στο UEFA Nations League ξεχωρίζουν τα μεγάλα ντέρμπι Ισπανία – Πορτογαλία (2/6, 21:45), Βέλγιο – Ολλανδία (3/6, 21:45), Ιταλία – Γερμανία (4/6, 21:45), Κροατία – Γαλλία (6/6, 21:45), Γερμανία – Αγγλία (7/6), Αγγλία – Ιταλία (11/6, 21:45), Γαλλία – Κροατία (13/6, 21:45), Γερμανία – Ιταλία (14/6, 21:45).

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova – Wind έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το catch-up 7 ημερών που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μια ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμη και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες.

Σαββατοκύριακο στην COSMOTE TV με πολυαναμενόμενους αγώνες πυγμαχίας & UFC

Ένα εκρηκτικό Σαββατοκύριακο με πολυαναμενόμενους αγώνες πυγμαχίας και UFC περιμένει τους συνδρομητές της COSMOTE TV. Τα ξημερώματα της Κυριακής 5/6 (06.00), ο Ελληνοαυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κατηγορίας lightweight, George Kambosos Jr, μετά την πρόσφατη νίκη του επί του Teofimo Lopez, καλείται να υπερασπιστεί για πρώτη φορά όλους τους παγκόσμιους τίτλους της κατηγορίας lightweight στις ομοσπονδίες IBF, WBA και WBO. Αντίπαλός του στο ρινγκ θα είναι ο Αμερικανός Devin Haney, κάτοχος της ζώνης WBC. Ο αγώνας του επονομαζόμενου «Σπαρτιάτη» θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη μπροστά σε χιλιάδες Έλληνες ομογενείς και ο νικητής θα αποτελέσει τον απόλυτο κυρίαρχο της κατηγορίας. Η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το COSMOTE SPORT 9HD.

Το βράδυ του Σαββάτου 4/6 στις 23.00, οι φίλοι των μαχητικών σπορ θα απολαύσουν τον αγώνα των Aλεξάντερ Βολκόφ και Ζαϊρζίνιο Ρόζενστρουικ, στο UFC Apex του Λας Βέγκας. Στόχος και των δύο είναι να μπουν στους πέντε καλύτερους μαχητές της κατηγορίας heavyweight, ώστε να βρουν το δρόμο για τον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο. Αποκλειστικός προορισμός για την κρίσιμη «μάχη» είναι το COSMOTE SPORT 6HD.

Mega: Πρώτο το δελτίο ειδήσεων του σταθμού

 

 

Με πρωτιά έκλεισε και ο Μάϊος για το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ». Στο δυναμικό κοινό 18-54 το ποσοστό του Δελτίου έφτασε το 12,7%, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση στον πίνακα κατάταξης συγκριτικά με όλα τα δελτία ειδήσεων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Ακολούθησαν: STAR με 11,9%, ο AΝΤ1 με 11,6, ο ALPHA με 10,3%, ΣΚΑΪ με 9,1%, OPEN με 5,8% και ΕΡΤ1 με 3,3%.

 

Το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», με την Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή παραμένει στην κορυφή, στο δυναμικό κοινό 18-54, κάθε μήνα από την αρχή του χρόνου.

 

Με αξιοπιστία, εγκυρότητα, παράθεση όλων των απόψεων αλλά και πλήρες ρεπορτάζ για όλα τα σημαντικά θέματα της ημέρας το Κεντρικό Δελτίο «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης με την προτίμηση των τηλεθεατών να παραμένει σταθερή.

«Γεννήθηκε» το Mountial.gr

 

 

Κάτι παραπάνω από 170 ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, στο Κατάρ. Και η εμφάνιση του απόλυτου mountialικού site που θα σας κρατήσει συντροφιά με το φετινό Μουντιάλ, είναι γεγονός!

 

«Γεννήθηκε» λοιπόν το mountial.gr, ο ιστότοπος που «αγκαλιάζει» το φετινό (και τα επόμενα, καλά να είμαστε…) Παγκόσμιο Κύπελλο, την απόλυτη ποδοσφαιρική γιορτή που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο στα γήπεδα του Κατάρ.Καθημερινά, διαβάζετε τα τελευταία νέα των ομάδων, ιστορίες από τα παλιά Μουντιάλ, αρθρογραφία από τη συντακτική μας ομάδα και, φυσικά, στοίχημα.Το mountial.gr είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου και καλύπτει τα πάντα γύρω από τη διοργάνωση του 2022.Καλό μας, και σας, mountialικό ταξίδι. Δεν είναι το πιο όμορφο, ποδοσφαιρικό;

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Ακόμα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το «Βάλε μια φωτιά», έρχεται αποκλειστικά στο Δεύτερο Πρόγραμμα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Το τραγούδι είναι ένα ντουέτο με τον Μανώλη Φάμελλο και τον Μάριο Λαζ Ιωαννίδη, σε στίχους και μουσική του τελευταίου. Είναι το έβδομο κατά σειρά single από το επερχόμενο άλμπουμ του Μάριου Λαζ Ιωαννίδη, με τίτλο «Αλμπού». Το τραγούδι «Βάλε μια φωτιά» θα ακούγεται αποκλειστικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, από την Παρασκευή 3 Ιουνίου έως την Πέμπτη 9 Ιουνίου, μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, στις 10 του μήνα...

-Η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη ζωντανά την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. στο  studio των Παραπολιτικών 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με την Χριστίνα Κοραή και τον Δημήτρη Τάκη....

-Συνεχίζοντας το λανσάρισμα των επιτυχημένων ANT1+ Originals της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+, παρουσιάστηκε χθες, σε αποκλειστική προβολή στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, «Η ΓΕΦΥΡΑ», η νέα crime σειρά που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές ελληνικής μυθοπλασίας με γυρίσματα σε πάνω από 80 τοποθεσίες στην Ελλάδα και την Τουρκία...

-WWW.RYTHMOSTUBE.GR: η νέα πλατφόρμα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9!Η νέα πλατφόρμα του #1 ελληνικού μουσικού σταθμού στην Αθήνα, «ΡΥΘΜΟΣ 94.9», είναι στον αέρα και είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στην εκπομπή ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ...

-Με εξαίρεση το πρόσφατο ματς της Εθνικής μας κόντρα στην Σουηδία, εκτός έδρας, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος είχε να σπικάρει πάνω από 10 χρόνια αγώνα της Εθνικής ομάδας...

-Για ένα ακόμα ματς της Εθνικής ομάδας, μόνο η ΕΡΑ ΣΠΟΡ έκανε απόστολή στο Μπέλφαστ, τον Δ. Μαλισσιώβα...BWIN ΣΠΟΡ FM και OVER FM έκαναν μετάδοση από το στούντιο...

-Και φυσικά ο λόγος είναι περικοπές...

-Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Ελένη Δήμου στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες...

-Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Ο Γιώργος του Κέδρου» (Yiorgos of Kedros) των Γιάννη και Γιώργου Κολόζη,  ένα προσωπικό ταξίδι στον χρόνο, μέσα από τις ματιές δύο γενεών κινηματογραφιστών, στο νησί της Δονούσας από τη δεκαετία του ’70 έως σήμερα, μεταδίδει -σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση- η ΕΡΤ2, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, στις 23:45...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com