ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 May, 2022 - 14:25

Categories: 

Σλούκας: «Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει!»

 

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία και να υπενθυμίζει στον ευρωπαϊκό χάρτη ότι επέστρεψε!

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το τρόπαιο της Euroleague στο Final Four του Βελιγραδίου μετά την συγκλονιστική  πρόκριση επί της Μονακό. Με τον Κώστα Σλούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 να αναφέρεται σ τη μεγάλη επιτυχία αλλά και τα όσα έρχονται.

Ο 32χρονος διεθνής γκαρντ των Κυπελλούχων Ελλάδας παραδέχτηκε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχουν καταφέρει, ενώ εκτίμησε ότι η Εφές έχει τρωτά σημεία που η ομάδα του μπορεί να εκμεταλλευτεί.

 

 

Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως η σειρά με τη Μονακό ήταν η δυσκολότερη που θυμάται στην καριέρα του ανεξαρτήτως ομάδας, αναφέροντας παράλληλα πως είναι θετικό που το Final Four θα γίνει στο Βελιγράδι - «ουσιαστικά θα παίξουμε εντός έδρας», είπε συγκεκριμένα!

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ δύσκολη η σειρά, με πολύ άγχος, πολλή πίεση, δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τη πολύ μεγάλη μας επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι είναι η πιο δύσκολη σειρά που είχα στη καριέρα μου, και με τον Ολυμπιακό, και με τη Φενέρ. Η Μονακό είναι ομάδα διαβασμένη, με ποιότητα, ταλέντο και καλό προπονητή. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τις πιο συναρπαστικές σειρές στην Ευρωλίγκα. Ήταν περίεργα και δύσκολα ματς, όταν χαλάρωνες λίγο, το ματς γύριζε. Και στο τελευταίο παραλίγο να χάσουμε στην έδρα μας από μία ομάδα που δεν το περιμέναμε. Και ο Λι είναι πολύ καλός αμυντικός, είναι αρκετά κοντός και έμπαινε στα πόδια μου.

Η Μονακό ήταν η δυσκολότερη ομάδα που μπορούσαμε να πετύχουμε στα playoffs. Δείξαμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά ανυπομονούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε μετά την ήττα στο ΣΕΦ, ξέρουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.

 

Δεν σου κρύβω πάντως πως όταν πετούσαμε για Μονακό, υπήρχε και ένα ερωτηματικό για το τι θα αντιμετωπίζαμε.

Στο τέλος του Game 4, θεωρώ ότι δεν έπαιξα σωστά τη φάση. Έπρεπε να κρατήσω την μπάλα και να πάρω την προσπάθεια.

Σε σχέση με πέρυσι, έγιναν οι σωστές προσθήκες,, επιλέχτηκαν τα σωστά κομμάτια του παζλ. Πέρυσι, οι παίκτες που είχαν έρθει δεν είχαν το κάτι παραπάνω και είναι θετικό ότι φέτος παίζουμε και στο πρωτάθλημα, κάτι που σου δίνει ρυθμό και αυτοπεποίθηση.

Φαλ, Γουόκαπ και Ντόρσεϊ, έδειξαν να γνωρίζουν τι χρειαzόμαστε για να μπούμε στην οκτάδα.

Από τις πρώτες προπονήσεις είχα καταλάβει ότι η χημεία που έχουμε είναι τρομερή, το πώς ταιριάξαμε μεταξύ μας. Ήμουν και σε ομάδες με τρομερό ταλέντο αλλά χωρίς χημεία, όπως την τελευταία μου σεζόν στη Φενέρ.

 

 

Αρχικά βέβαια δεν περίμενα να τερματίσουμε 2οι και να πάρουμε πλεονέκτημα έδρας.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ημιτελικό με την Εφές, έχει πολύ ταλέντο, είναι η πρωταθλήτρια αλλά έχει τρωτά σημεία που μπορούμε νa εκμεταλλευτούμε. Είναι ματς δίχως αύριο αλλά είναι θετικό που παίζουμε ουσιαστικά... εντός έδρας.

 

Η Εφές παρουσιάζει δύο πρόσωπα φέτος, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά μετά οι ρωσικές ομάδες έμειναν έξω και ανέβηκε πολύ στη βαθμολογία. Αλλιώς πιστεύω θα τερμάτιζε 7η ή 8η».