ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 January, 2022 - 15:19

Categories: 

Σοκ στον Παναθηναϊκό! Υπέστη κάταγμα ο Βαγιαννίδης

 

Σοβαρός είναι, τελικά, ο τραυματισμός του Γιώργου Βαγιαννίδη!

Oνεαρός δεξιός μπακ τραυματίστηκε στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, την Τετάρτη (12/1), με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πρόγραμμα.

Το αποτέλεσμα της ακτινογραφίας έδειξε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού. Ο νεαρός θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να φανεί τόσο το μέγεθος του προβλήματος όσο και το πως θα αντιμετωπιστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό ο Βαγιαννίδης να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Ο τραυματισμός έρχεται, πάντως, σε μια περίοδο, που για τον 20χρονο γινόταν μια μεγάλη κουβέντα, για το αν πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, καθώς στη Β' έχει πολύ καλή παρουσία. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εξάλλου, απόντος του τιμωρημένου Σάντσες, ήταν δεδομένο πως θα βρίσκεται στην αποστολή!

Πλέον, με τα νέα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ντέρμπι με τρία μπακ!