ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

8 January, 2022 - 11:08

Σουίντον - Μάντσεστερ Σίτι 1-4: Με «τεσσάρα» στον τέταρτο γύρο του FA Cup

city

Οι «Πολίτες» δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο μιας ομάδας της 4ης κατηγορίας και με μια άνετη επικράτηση... τεσσάρων αστέρων πήραν το εισιτήριο για τους «32» της διοργάνωσης

Τι κι αν απέναντί του είχε την Σουίντον της τέταρτης κατηγορίας; Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει στόχο για ακόμα μια χρονιά να κυνηγήσει όλους τους τίτλους στην Αγγλία και προκειμένου να το πετύχει οφείλει να αποφύγει τις... εκπλήξεις. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Καταλανός, ο οποίος έλειπε από τον πάγκο λόγω κορωνοϊού, παράταξε την Μάντσεστερ Σίτι με 8/11 βασικούς που από την πλευρά τους απλοποίησαν κατά πολύ το έργο, κερνώντας... «τεσσάρα» (4-1) την αντίπαλο τους για να πάρουν το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του FA Cup.

 

Το... τρένο μάλιστα του Μάντσεστερ δεν άργησε να μπει στις ράγες, αφού μόλις στο 14΄ο Μπερνάντο Σίλβα έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς (28΄) λίγο αργότερα να διαμορφώνει το σκορ ημιχρόνου. Στο 59΄ο Γκουντογκάν έγραψε με τη σειρά του το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς χάρη σε φοβερή εκτέλεση φάουλ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ζεσούς δεν κατάφερε να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον δείκτη του σκορ από το σημείο του πέναλτι.

πηγή: θέμα

 

Κι αφού ο Βραζιλιάνος απέτυχε, η Σουίντον βρήκε τη δική της ευκαιρία να σκοράρει γκολ - παράσημο με τον ΜαΚίρντι (78΄) εν αναμονή του διαφαινόμενου αποκλεισμού. Τον χορό των γκολ έκλεισε ο Πάλμερ στο 82΄με τους Πολίτες να παίρνουν «σβηστά» τη νίκη και να κλείνουν μια θέση στους «32» της διοργάνωσης.