ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 August, 2022 - 14:16

Categories: 

Σπουδαίο «deal » 5 εκατ. για την μεταγραφή του Μπερνάρντ στον Παναθηναϊκό

 

Έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Μπερνάρντ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, που έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ ήθελαν τον 29χρονο μέσο, έκαναν την καίρια κίνηση και έδωσαν τα χέρια με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή

 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η οριστική συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ και Σαρίγια έχει ως εξής: ο παίκτης για το… τυπικό της υπόθεσης, καθώς το συμβόλαιό του με τους Άραβες ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, θα υπογράψει ως δανεικός (κάτι σαν συνιδιοκτησία) με όρο στη συμφωνία την άμεση ενεργοποίηση του δεύτερου χρόνου.

 

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα πληρώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ενώ η συμφωνία για τον δεύτερο χρόνο ξεπερνά τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ! Μιλάμε για ποσά που είχαν δοθεί από πλευράς Παναθηναϊκού σε παίκτες τύπου Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αν προστεθεί στη … εξίσωση και η εφορία που θα πληρωθεί από τον Παναθηναϊκό κυρίως για τον δεύτερο χρόνο μιας και στον πρώτο ο παίκτης θα είναι δανεικός, τότε μιλάμε για μια επένδυση που φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ποσό που αν ο Μπερνάρντ δεν έμενε ελεύθερος ή δε δεχόταν η Σαρίγια να καλύψει μέρος του συμβολαίου της πρώτης χρονιάς, έτσι κι αλλιώς θα μπορούσε να φτάσει εκεί με πιθανή αγορά του παίκτη συν την αμοιβή του.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε από την πρώτη στιγμή των διαπραγματεύσεων πόσο πολύ ήθελε τον παίκτη, γνωρίζοντας πως είναι ένας σούπερ σταρ ο οποίος θα φέρει ενθουσιασμό στον κόσμο, αλλά πάνω απ’ όλα θα φέρει ουσία στο γήπεδο. Και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Μπερνάρντ, στρώνοντας του ένα… χαλί εκατομμυρίων.