ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 January, 2022 - 19:39

Categories: 

Στην «ευθεία» για Πίρσμαν ο Άρης

 

Την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών θα προσπαθήσει ο Άρης να καλύψει τα κενά που έχει και έχουν εντοπιστεί εδώ και καιρό στο ρόστερ του προσπαθώντας μέσα από 2-3 κινήσεις που θα κάνει να βελτιώσει και την αγωνιστική του εικόνα.

Η πρώτη περίπτωση που παραλίγο να γίνει σήριαλ και αναμένεται να έχει αίσια έκβαση είναι αυτή του Πίρσμαν. Ο Βέλγος έχει έρθει σε συμφωνία με τον Άρη και μένει να συμφωνηθεί και το αντίτιμο που θα πάρει ο ΠΑΣ για να τον αποδεσμεύσει. Αυτό πιθανότατα θα είναι στις 100.000 ευρώ και ο αριστερός μπακ των Ιωαννίνων θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

 

Στην τελική της ευθεία μπαίνει και η επιστροφή του Σάντε Σίλβα που και προχθές ήταν στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε λεπτό. Ο Πορτογάλος θα προσφέρει ακόμη μια επιλογή στα πλάγια της επίθεσης και κρίνεται σκόπιμο να επιστρέψει αφού ο Ματέο συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, ο Γκάμα δεν μπορεί να βγάζει σερί 90λεπτα και ο Ιτούρμπε υπολείπεται ακόμη σε επίπεδο ετοιμότητας.

Εκτός των δυο αυτών... γνώριμων, το βάρος αυτές τις μέρες πέφτει στην ενίσχυση της επίθεσης με ένα φορ που προέκυψε εδώ και 2-3 μέρες και θεωρείται μια καλή περίπτωση με δεδομένο ότι είναι και προσφάτως ελεύθερος. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στις οποίες ο Άρης κοιτούσε παίκτες (δεκάρι, στόπερ και χαφ) παραμένει άγνωστο αν θα γίνουν κινήσεις με δεδομένη πλέον και την πίεση του χρόνου αλλά και την οικονομική συγκυρία.